aşılama ile ilgili

kegdrt

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
75
8
6
27
kızlar merhaba,

2 yıldır evlıyım doğal yolla gebelık olusmadı asılamaya karar verdık . doktor yumurta takıbıne basladı bu surecte yumurta gelısmesı ıcın letuydu sanırım ılac verdi, 2 3 kez yumurta takıbı yapıldı bugun de tekrar takıp ıcın gıttıgımde sol yumurtalıklarda bırı 21mm dıgerı 19mm yumurta gelısmıstı. doktor catlama olabılır bugun ılıskıye gır ptesı sabahtan gel eger catlama olmussa asılama yapıcaz olmamıssa catlatma ıgnesı yapacagız salı asılama olacak dedi, simdi sorum su ptesi gittigimde catlamıs olursa asılama ıcın gec kalmıs olmaz mıyım sonucta 24 saat yasıyor yumurta.

kızlar merhaba,

2 yıldır evlıyım doğal yolla gebelık olusmadı asılamaya karar verdık . doktor yumurta takıbıne basladı bu surecte yumurta gelısmesı ıcın letuydu sanırım ılac verdi, 2 3 kez yumurta takıbı yapıldı bugun de tekrar takıp ıcın gıttıgımde sol yumurtalıklarda bırı 21mm dıgerı 19mm yumurta gelısmıstı. doktor catlama olabılır bugun ılıskıye gır ptesı sabahtan gel eger catlama olmussa asılama yapıcaz olmamıssa catlatma ıgnesı yapacagız salı asılama olacak dedi, simdi sorum su ptesi gittigimde catlamıs olursa asılama ıcın gec kalmıs olmaz mıyım sonucta 24 saat yasıyor yumurta.
bilgisi olan yokmu kızlarrr

Merhaba. Dört kere aşılama yaptırdım. Aslında yumurtalar istenilen boyuta gelmiş çatlatma iğnesini vermesi gerekirdi diye düşündüm.
Pazartesi çatlatmayı verecek saati umuttum ama iğneyi vurulduktan hemen hemen bir bucuk gün sonra aşılamayı yapıyorlar. Umarım geç kalınmaz. Ama belki de yumurtalarınız yavas vs büyüdüyse o yuzden göze almış olabilirler. Umarım güzel sonuclar alırsınız

Cok teşekkür ederim simdi ovulasyon testi yaptim hala 2 cizgide pozitif yumurtlama olmadigini gisterir degil mi

Birde bana dediki catlama olduysa asilama yapacağız ptesi direk
Ovitrelle iğne vermeden kendi çatlasın istiyor heralde. Her doktorun farklı denediği bir yöntem var çoğu klasik yöntemle gitse de
doktorunuza güvenin bence sizi takip eden en iyi bilen o.
Bu arada endişe etmemek elde değil haklısıniz benim de yumurtam 18 mm iken verdi iğneyi acaba yeterince büyümedi mi niye acele ediyor diye dertlenmistim 😂😅 ah bu kaygıları bırakabilsek belki oluverecek ama bırakamıyoruz

Mesajınız için teşekkür ederim bugun gittim catlamamisti ovitrelle verdi vuruldum yarin sabah asilamam var 😀

Kız kardeşler ikinize de çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte sevindirsin hepimizi :') bende belgelerimi teslim ettim beklemedeyim henüz aramadılar sanırım önce raporun çıkması gerekiyormuş e nabızdan kontrol ediyorum sürekli yaklaşık bir ay oldu hala ses yok. Süreç nasıl ilerliyor az çok anladım sanırım ama çok endişeliyim benim hsg işlemi antesizisiz oldu 4 saniye kadar zirve bir ağrı yaşadım o yüzden korkuyorum bu işlemde o kadar acı verici mi onun gerginliğinden heyecanlanamıyorum bile. Bu arada bende 27 yaşındayım, 4 yıllık evliyim bir sağlık sorun saptanmadı fakat hiç gebe kalmadım.

Mrb arkadaşlar sorum olucak acaba bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz ben cumartesi günü aşılama yaptırdım yumurta çatlatma ignesinden önce femara hapı kullandım daha sonra yumurta çatlatma iğnesi vuruldum daha sonra aşılama yaptırdım yumurtam çatladı ve aşılama yapılırken rahmim çok darmış aşılama esnasında açtı doktorum biraz kanamam oldu ve kasık ağrısı oluştu ve hala sol kasıklarım agrıo eşimin spermi yıkanmadan önce 45 Ken yıkandıktan sonra 95 canlanma oluş Muş sizce aşılamam olumlu sonuçlar olurmu tabi bu ilk defa aşılama yaptım ve aşırı derecede çok tuvalete çıkıyorum acaba olumlu mu olur

Mrb arkadaşlar sorum olucak acaba bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz ben cumartesi günü aşılama yaptırdım yumurta çatlatma ignesinden önce femara hapı kullandım daha sonra yumurta çatlatma iğnesi vuruldum daha sonra aşılama yaptırdım yumurtam çatladı ve aşılama yapılırken rahmim çok darmış aşılama esnasında açtı doktorum biraz kanamam oldu ve kasık ağrısı oluştu ve hala sol kasıklarım agrıo eşimin spermi yıkanmadan önce 45 Ken yıkandıktan sonra 95 canlanma oluş Muş sizce aşılamam olumlu sonuçlar olurmu tabi bu ilk defa aşılama yaptım ve aşırı derecede çok tuvalete çıkıyorum acaba olumlu mu olur

Back
X