Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuştu o psikolojik de oluyorKızlar merhaba bu gün aşılama oldu.
İlk aşılamam. Hem pkosluyum hemde yarım rahîm. Sadece tek tupum var. Yumurta gelişimi vs güzel ilerledi. Aşılamadan 2 3 saat sonra sağ kasığımda Ağrı başladı ara ara geçiyor devam ediyor sizde de oldu mu ?
Bende 5 gündür ağrı batma vardı bugün gecti birazKızlar merhaba bu gün aşılama oldu.
İlk aşılamam. Hem pkosluyum hemde yarım rahîm. Sadece tek tupum var. Yumurta gelişimi vs güzel ilerledi. Aşılamadan 2 3 saat sonra sağ kasığımda Ağrı başladı ara ara geçiyor devam ediyor sizde de oldu mu ?
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızBende 5 gündür ağrı batma vardı bugün gecti biraz
Amin inşallahHadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
Merhabalar benimde bugün aşılamam oldu ilkinde çok bel kasık ağrım olmuştu. Bugünde öyle ayakta durunca özellikle kasıkta batmalar oluyor çok uzanarak geçiriyorum genelde ilk günüKızlar merhaba bu gün aşılama oldu.
Merhaba bende yarım rahimliyim şu an Gonal-f iğne kullanıyorum haftaya da aşılamam yapılacak şu an ne durumdasınız test gününüz ne zaman inşallah pozitif sonuç alırsınızKızlar merhaba bu gün aşılama oldu.
TuttumuMerhabalar benimde bugün aşılamam oldu ilkinde çok bel kasık ağrım olmuştu. Bugünde öyle ayakta durunca özellikle kasıkta batmalar oluyor çok uzanarak geçiriyorum genelde ilk günü
Merhabalar benimde bugün aşılamam oldu ilkinde çok bel kasık ağrım olmuştu. Bugünde öyle ayakta durunca özellikle kasıkta batmalar oluyor çok uzanarak geçiriyorum genelde ilk günü
Ne yaptınız tuttumu bnde bugün oldumKızlar merhaba bu gün aşılama oldu.
Merhabalar hayırlı olsun inşallah tutunur bebişiniz bu ilk aşılama mı ? Benim daha bugün 11. Günüm 14. Gün regl olmazsam eğer kan veririm. Çok fazla regl ağrılarım başladı iki üç gündür o yüzden umudum gidiyor gibi birazcıkNe yaptınız tuttumu bnde bugün oldum
Ama geblik belirtside regl aynısı ile aynıymış bencr olumsuz düşünme hemen sen neden aşılama yaptırmıştınMerhabalar hayırlı olsun inşallah tutunur bebişiniz bu ilk aşılama mı ? Benim daha bugün 11. Günüm 14. Gün regl olmazsam eğer kan veririm. Çok fazla regl ağrılarım başladı iki üç gündür o yüzden umudum gidiyor gibi birazcık![]()
Evet öyle diyorlar ama illaki minik bir fark vardır diye düşünüyorum. Birebir aynı regl öncesiyle hayırlısı bakalım. Benim ikinci aşılamam bu sebepsiz diyor doktor pcos var ama regl düzenli doktorda engel değil demişti. İnşallah tutmuştur bu seferAma geblik belirtside regl aynısı ile aynıymış bencr olumsuz düşünme hemen sen neden aşılama yaptırmıştın
Evet benim ilk aşılamam inşallah tutar
Tutar canım polikistik over değil sonuçta pco o gebeliğe çok engel değil kontrol edildiğindeEvet öyle diyorlar ama illaki minik bir fark vardır diye düşünüyorum. Birebir aynı regl öncesiyle hayırlısı bakalım. Benim ikinci aşılamam bu sebepsiz diyor doktor pcos var ama regl düzenli doktorda engel değil demişti. İnşallah tutmuştur bu sefer![]()
Merhaba beta 121.2 çıktı ilk asilamam testler yanılttı sandım ama doktor güzel bir değer dedi iki katını görmeyi de Ümit ediyoruz. Rabbim hepinize bu sevinci mutluluğu yaşatsın inşallahEvet öyle diyorlar ama illaki minik bir fark vardır diye düşünüyorum. Birebir aynı regl öncesiyle hayırlısı bakalım. Benim ikinci aşılamam bu sebepsiz diyor doktor pcos var ama regl düzenli doktorda engel değil demişti. İnşallah tutmuştur bu sefer![]()
Merhaba aşılamam tuttu iğnenin 15. Günü silik görmüştüm ama şimdi kan tahlilinde değer gördük Rabbim sizede nasip eder inşallahMerhaba bende yarım rahimliyim şu an Gonal-f iğne kullanıyorum haftaya da aşılamam yapılacak şu an ne durumdasınız test gününüz ne zaman inşallah pozitif sonuç alırsınız
Maşallah canım bi problem var mıydı senle eşindeMerhaba beta 121.2 çıktı ilk asilamam testler yanılttı sandım ama doktor güzel bir değer dedi iki katını görmeyi de Ümit ediyoruz. Rabbim hepinize bu sevinci mutluluğu yaşatsın inşallah![]()
Merhaba canım yaaa çok aşırı sevindim senin adınaMerhaba beta 121.2 çıktı ilk asilamam testler yanılttı sandım ama doktor güzel bir değer dedi iki katını görmeyi de Ümit ediyoruz. Rabbim hepinize bu sevinci mutluluğu yaşatsın inşallah![]()
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tüp Olan taraftamıydı yumurtan benim tüp olmayan taraftaki yumurtalarım gelişmiş bu gün aşılama oldumMerhaba aşılamam tuttu iğnenin 15. Günü silik görmüştüm ama şimdi kan tahlilinde değer gördük Rabbim sizede nasip eder inşallah![]()
Evet Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTuttumu