• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama iptal oldu yardım

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
274
72
28
Kızlar Hsg sonrası ikinci adetimi gördüm doktora gittim beklemek istemediğimi söyledim zaten olmazsa gel aşılama yapalım demişti gittim ama yapmadılar tedaviyi 2 ay öte attılar 2 ay içinde hem eşin hemde sen sigarayı bırakıp vitamin verdi bunları kullan öyle gel dedi vitamin de folik asit tarzı yumurta çatlatmak için felan değil bu arada herşeyimiz normal çıkmıştı Hsg de temiz çıktı herşey okey yani tedaviyi de kabul etmediler 2 ay öte itti sizce nedeni ne olabilir bize sigarayı bırakın dedi ama başına gelen var mı

Hayır bütün testler önceden yapılmıştı tertemizdi bir yılı geçkin önce düşük yapmıştım onu sordular tekrardan işte Hsg çekilmiştim 3-6 ay deneyin demişlerdi ama isterseniz bir ay sonra da gelebilirsiniz beklemek istemiyorsanız demişti aşılama yaparız demişlerdi gittim yapmadılar siz doğal yoldan deneyin önce dedi sigarayı bırakın öyle gelin dedi

Hayır bütün testler önceden yapılmıştı tertemizdi bir yılı geçkin önce düşük yapmıştım onu sordular tekrardan işte Hsg çekilmiştim 3-6 ay deneyin demişlerdi ama isterseniz bir ay sonra da gelebilirsiniz beklemek istemiyorsanız demişti aşılama yaparız demişlerdi gittim yapmadılar siz doğal yoldan deneyin önce dedi sigarayı bırakın öyle gelin dedi
Özel bi kurum mu bu

Ben anlayamadım çok neden acaba?
maalesef övündüğüm bişey asla değil ama ben son sigaramı içtim, söndürdüm elimi yüzümü yıkadım trasnfere gittim.
Doktorum transfere kadar bırakıcaksın dedi
Sonrasında da içmedim hiç şükür🙏🏻
Ama daha açıklayıcı bir sebepleri vardır belkide anlayamadım ben

Bende anlamadım acaba eşimin spremini sigara etkiliyor olabilir mi çünkü daha önceki gebeliğimde eşim sigarayı azaltmıştı sadece ve iki ay içinde hamile kalmıştım ama sonrasnda hiç gebe kalamadım eşimde içmeye devam etti üstelik paketi artırdı yani ama şmdi karar verdik bırakıcaz bakalım belki 2 ay içinde yine hamile kalırım

Bildiğim kadarıyla sperm sayısını kalitesini sigara etkiliyor.
Sperm testi vermemişmiydiniz acaba?
İnşallah kalırsın 🙏🏻
Rabbim güzel haberleri nasip etsin sana♥️

Bildiğim kadarıyla sperm sayısını kalitesini sigara etkiliyor.
Sperm testi vermemişmiydiniz acaba?
İnşallah kalırsın 🙏🏻
Rabbim güzel haberleri nasip etsin sana♥️
Vermiştik hatta uroloji beni de çağırdı odaya eşinin sperm kalitesi gayet iyi dedi yani anlamadım ama inşallah yakında kalırım hamile

Devletse normal böyle rahat davranmaları canım
Yani belkide ama benden önce bi hasta vardı her ay denk geliyoruz onunda herşeyi normal geçmiş normal çıkmış onu sonraki aya aşılamaya aldılar mesela ama beni almadılar kafamı karıştırdı ama l hiç hamile kalamamış acaba ben kaldım diye bi iki ay denesin diyemi yolladılar onu da anlamadım

Yani belkide ama benden önce bi hasta vardı her ay denk geliyoruz onunda herşeyi normal geçmiş normal çıkmış onu sonraki aya aşılamaya aldılar mesela ama beni almadılar kafamı karıştırdı ama l hiç hamile kalamamış acaba ben kaldım diye bi iki ay denesin diyemi yolladılar onu da anlamadım
Oda olabilir bir de sigara ve vitaminle de olabileceğine inanıyor olabilir canım

Oda olabilir bir de sigara ve vitaminle de olabileceğine inanıyor olabilir canım
Aynen bende iyiye yoruyorum bunu belkide hiç tedaviye gerek kalmadan iki ay daha dene demek istediler çünkü doktorlarımı çok seviyorum bana çok ilgililer beni hep motive ediyolar ve hatta şey demiştim bu haberin üstüne bi sigara içip öyle bırakıcam dedim güldüler sen markete değil eczaneye git dediklerimizi alın kullanın 2 ay sonra gelin dediler gülüştük orda umarım da onlarında düşündüğü gibi olur bu 2 ay bize uğur getirir eviminizin neşesini getirir süreci burda paylaşıcam zaten dualarınız esirgemeyin

Aynen bende iyiye yoruyorum bunu belkide hiç tedaviye gerek kalmadan iki ay daha dene demek istediler çünkü doktorlarımı çok seviyorum bana çok ilgililer beni hep motive ediyolar ve hatta şey demiştim bu haberin üstüne bi sigara içip öyle bırakıcam dedim güldüler sen markete değil eczaneye git dediklerimizi alın kullanın 2 ay sonra gelin dediler gülüştük orda umarım da onlarında düşündüğü gibi olur bu 2 ay bize uğur getirir eviminizin neşesini getirir süreci burda paylaşıcam zaten dualarınız esirgemeyin
Rabbim kolaylaştırsın canım 🌺 umarım hiç biu aşamalara gelmeden kendi kendine oluverir

Back
X