C cansuezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Kasım 2018 366 110 53 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuezgi #1 Merhaba aşılama işlemi zor bir işlemmi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Ozgulgdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 766 419 53 34 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuezgi #2 Busenurdefne .!.: Merhaba aşılama işlemi zor bir işlemmi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba zor bir işlem değil geçen ay negatif bir aşılama deneyimim oldu benim de. 2 dk sürüyor ağrısız işlem Hayırlısı olsun canım
Busenurdefne .!.: Merhaba aşılama işlemi zor bir işlemmi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Merhaba zor bir işlem değil geçen ay negatif bir aşılama deneyimim oldu benim de. 2 dk sürüyor ağrısız işlem Hayırlısı olsun canım
C cansuezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Kasım 2018 366 110 53 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuezgi #3 Ozgulgdr .!.: Merhaba zor bir işlem değil geçen ay negatif bir aşılama deneyimim oldu benim de. 2 dk sürüyor ağrısız işlem Hayırlısı olsun canım Genişletmek için tıkla... Amin canım benım inşallah senin içinde hayırlısı olsun Amelıuathane ortamındmı yapıyorlar
Ozgulgdr .!.: Merhaba zor bir işlem değil geçen ay negatif bir aşılama deneyimim oldu benim de. 2 dk sürüyor ağrısız işlem Hayırlısı olsun canım Genişletmek için tıkla... Amin canım benım inşallah senin içinde hayırlısı olsun Amelıuathane ortamındmı yapıyorlar
Ozgulgdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 766 419 53 34 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cansuezgi #4 Busenurdefne .!.: Amin canım benım inşallah senin içinde hayırlısı olsun Amelıuathane ortamındmı yapıyorlar Genişletmek için tıkla... Hayır kuzum normal bir oda da çatala çıkıyorsunuz o kadar.
Busenurdefne .!.: Amin canım benım inşallah senin içinde hayırlısı olsun Amelıuathane ortamındmı yapıyorlar Genişletmek için tıkla... Hayır kuzum normal bir oda da çatala çıkıyorsunuz o kadar.