Aşılama asilama-kahverengi leke-YARDIMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
36
Kizlar cumartesi asilama yaptirdim kahverengi lekem geliyor dun lavaboya gittigimde peceteye hafif gelirdu bugun biraz daha fazlalasti kivamli geldi sorun varmidie sizxe doktoru aramali miyim baska kahverengi lekesi gelen var mi YARDIMMM

Muhtemelen ilaçlardan olabilir, yada tutunma kanaması da olabilir. Aşılama sonrası bir şey kullanıyormusun, progestan, crıone jel gibi..

Muhtemelen ilaçlardan olabilir, yada tutunma kanaması da olabilir. Aşılama sonrası bir şey kullanıyormusun, progestan, crıone jel gibi..
Yok bana oyle bisey vermedi vermesimi lazim kullanmak mi gerekiyor tutmazmi onlar olmadan ama 4 gunluk tutunma kanamasi olur mu ki

Yok bana oyle bisey vermedi vermesimi lazim kullanmak mi gerekiyor tutmazmi onlar olmadan ama 4 gunluk tutunma kanamasi olur mu ki
İlk 6-7 gün içerisinde döllenme olurmuş, yani hiç belli olmaz. Her doktor vermiyor aşılama sonrası ilaç, bende ilk defa aşılama sonrası ilaç kullanıyorum, negatif geçmişi, düşük geçmişi , yaş faktörü olanlara veriliyor genelde. Kesildimi lekelenmeler peki..

Bugun yine geldi kahverengi leke insallah dedigin gibi tutunmaya caliyrdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…