- 28 Eylül 2021
- 694
- 602
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Günde kaç adet içtin femara, 23 mm normal bir boyut daha önce bu boy yumurta ile hamile kalan arkadaşım var çünkü niye iptal oldu anlamadım bir adetten fazla mı bu boy yumurta oldu 2 yumurtadan fazla olunca iptal edilebiliyorKızlar sözde bu ay aşılama olacaktı iptal oldu Çünkü adetin 10.günü ve yumurtam 23mm olmuş Femara kullanmıştım geçen ayda kullandım sanırım ilaç yüzünden oldu ve kiste dönüşür büyük itjmalle dedi doktor ve cidden sinirlerim bozuldu .. başına böyle bir şey gelen arkadaşlar süreciniz nasıl ilerledi?
Bugün 10.gün çatlamaz ama çatlayasabilir çatlamazsa adetin geçikebilir duphaston kullanırsın dedi inş ki gerek kalmaZ hamile kalma ihtimali hiç yok mu dedim düşük dediGünde kaç adet içtin femara, 23 mm normal bir boyut daha önce bu boy yumurta ile hamile kalan arkadaşım var çünkü niye iptal oldu anlamadım bir adetten fazla mı bu boy yumurta oldu 2 yumurtadan fazla olunca iptal edilebiliyor
Zaten aşılamadan önce çatlatma iğnesi vuruluyor iğneden sonra çatlardı muhakkak yumurta. Hayırlısı olsunBugün 10.gün çatlamaz ama çatlayasabilir çatlamazsa adetin geçikebilir duphaston kullanırsın dedi inş ki gerek kalmaZ hamile kalma ihtimali hiç yok mu dedim düşük dedi
Bilmiyorum artık anladımZaten aşılamadan önce çatlatma iğnesi vuruluyor iğneden sonra çatlardı muhakkak yumurta. Hayırlısı olsun
Tüp bebek tedavisi görürken aynı sizin gibi 10.ve ya 11.gün kist oluştu iğneleri tam bir hafta kullandım opu günü beklerken pat diye tedavi iptal oldu çok ağladım ertesi gün ovulasyon testi yaptım pik olmuş hatta doktor dedi ki kist yüzünden yumurtalar büyümemiş. Bizde eşimle nasılsa tedavi dolayısıyla ilişkiye giremedik ya baktık iptal oldu her gün ilişkiye girdik hamile kaldım sürpriz şekildeKızlar sözde bu ay aşılama olacaktı iptal oldu Çünkü adetin 10.günü ve yumurtam 23mm olmuş Femara kullanmıştım geçen ayda kullandım sanırım ilaç yüzünden oldu ve kiste dönüşür büyük itjmalle dedi doktor ve cidden sinirlerim bozuldu .. başına böyle bir şey gelen arkadaşlar süreciniz nasıl ilerledi?
Yaaa çok sevindim gerçektenTüp bebek tedavisi görürken aynı sizin gibi 10.ve ya 11.gün kist oluştu iğneleri tam bir hafta kullandım opu günü beklerken pat diye tedavi iptal oldu çok ağladım ertesi gün ovulasyon testi yaptım pik olmuş hatta doktor dedi ki kist yüzünden yumurtalar büyümemiş. Bizde eşimle nasılsa tedavi dolayısıyla ilişkiye giremedik ya baktık iptal oldu her gün ilişkiye girdik hamile kaldım sürpriz şekildeumudu kaybetmek yok
11 ve 13 mm olmuştu en son canım inşallah seninki de hayırlısıyla tutarYaaa çok sevindim gerçektenyumurtanız kaç mm olmuştu , umut oldunuz resmen bi an için bana demekki kafanızdan atınca nasip olmuş size
Canım benim biraz zor ama tabi Allah büyük O isterse her şey olur11 ve 13 mm olmuştu en son canım inşallah seninki de hayırlısıyla tutar
Canım yumurta 23 ,çatlatma iğnesi verse ikimm daha büyüyor ve kist olur diye iptal etmiş olabilir sen havuç ye bol bol çatlasın inşallah gebelik olsunBilmiyorum artık anladım
Valla 2 tane yedim canım böyle aşırı ateşim var gibi inş çatlar cidden kistle uğraşmak zorunda kalmam gebelik olursa heralde mucize olur benim için ama en azından kist olmasın daCanım yumurta 23 ,çatlatma iğnesi verse ikimm daha büyüyor ve kist olur diye iptal etmiş olabilir sen havuç ye bol bol çatlasın inşallah gebelik olsun
İnşallah olmaz.kuzum ya,Valla 2 tane yedim canım böyle aşırı ateşim var gibi inş çatlar cidden kistle uğraşmak zorunda kalmam gebelik olursa heralde mucize olur benim için ama en azından kist olmasın da
İnş kuzum inşİnşallah olmaz.kuzum ya,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?