Aşılama aşılama mı tüp bebek mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
818
316
103
34
korunmayı bıraktığımızda hemen hamile kaldım 14 hftada kaybettim ancak sonrasında henüz gebelik oluşmadı bende sorun olmayınca eşime test yaptırdık bu sonuçları tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa çok mutlu olucam
konsantrasyon 56
motilite 45
prograsif motilite 5
non prograsif motilite 25
yerinde motil 15
immotil 55
Total Prograsif Motil Sperm Sayısı 50.4
normal morfoloji 2

korunmayı bıraktığımızda hemen hamile kaldım 14 hftada kaybettim ancak sonrasında henüz gebelik oluşmadı bende sorun olmayınca eşime test yaptırdık bu sonuçları tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa çok mutlu olucam
konsantrasyon 56
motilite 45
prograsif motilite 5
non prograsif motilite 25
yerinde motil 15
immotil 55
Total Prograsif Motil Sperm Sayısı 50.4
normal morfoloji 2
Merhaba geçmiş olsun anladığım kadarıyla sayı normal ama ileri hızlı oranı ve morfoloji biraz düşük benim eşimde de aynı problem var 7 aydır çakşır suyu keçiboynuzu ve proxeed deniyoruz az biraz hız arttı ama morfoloji hala %1. sayı normal olduğu için morfoloji çok büyük bir sıkıntı olmayabilir demişti gittiğimiz doktorlardan biri aşılama denenebilir dedi aşılama öncesi yıkama işlemi ile spermlerin hareketi artıyor. Tabi aşılama ile hamilelik oranı %15 tüp bebekte daha yüksek... Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Merhaba geçmiş olsun anladığım kadarıyla sayı normal ama ileri hızlı oranı ve morfoloji biraz düşük benim eşimde de aynı problem var 7 aydır çakşır suyu keçiboynuzu ve proxeed deniyoruz az biraz hız arttı ama morfoloji hala %1. sayı normal olduğu için morfoloji çok büyük bir sıkıntı olmayabilir demişti gittiğimiz doktorlardan biri aşılama denenebilir dedi aşılama öncesi yıkama işlemi ile spermlerin hareketi artıyor. Tabi aşılama ile hamilelik oranı %15 tüp bebekte daha yüksek... Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Siz ne kadardır deniyorsunuz ? Hiç gebelik yaşadınız mı

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Back
X