- 11 Temmuz 2025
- 16
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi happywifey
Merhaba herkese. Bir kararsızlığımı sizlerle beraber gidermek ve bilgi alışverişi yazmak adına bu soruyu soruyorum. Öncelikle durumumu özetlemek gerekirse eşim varikosel ameliyatı oldu. Değerleri sürekli değişkenlik gösteriyor ancak en son testlerde 9 milyondan 7 milyona düşünce a hareketi 29 olunca biz de harekete geçme kararı aldık 2 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ama sonuç hep hüsran ne yazık ki. Doğal yollarla olmayınca aşılama denemeye karar verdik. İlk doktorum prof olmasına rağmen rahim filmi bile çekmeden bana gonalf 750 6 gün boyunca 75 lik vurulacak ardından da ne kadar bulunması zor olduğunu bildiğiniz ovitrelle ile çatlatma ve aşılama yapılacağını söyledi. Ancak ben gece ilk iğneden 8 saat sonra falan nefes darlığı yaşadım bu denk gelmiş bir alerji de olabilir. Doktorum direk tedaviye devam edemeyeceğini söyledi ve beni öylece bıraktı. Ben kendi imkanlarımla bu ay sonunda Gonal f için ilaç alerjisi testi yaptıracağım. Doktorumu değilştirdim haftaya rahim filmi çektireceğim yine durumumu burada güncellerim ama her şey yolunda giderse ( rahim filmi ve alerji testi) Aşılamaya femera ile devam etmeye karar verdik yeni doktorumla. Ama benimle aynı durumda olanlar varsa lütfen yazsınlar. Direk tüp bebek mi deneyelim yoksa aşılama ile benim durumda olanlarda tutan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum