- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Aşılama süreci hakkında bilgisi olan anlatabilirmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 2018 mayıs ayında aşılama yaptırdım ikiz bebeklerim oldu..ne bilmek istiyorsunuz ona göre anlatayım isterseniz..Aşılama süreci hakkında bilgisi olan anlatabilirmi ?
Ne mutlu Allah bağışlasın Rabbim acılarını göstermesin size maşAllah..Merhaba 2018 mayıs ayında aşılama yaptırdım ikiz bebeklerim oldu..ne bilmek istiyorsunuz ona göre anlatayım isterseniz..
Ben doğum üzerine olan bir devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden fiyat bilemiyorum..önce rahim filmi çekilip tüplere bakılıyor( ilk çekilcekse biraz ağrılı oluyor) daha sonra adetin 5. Yada 3. Günü( tam hatırlamıyorum) klomene başladım. Sonra yumurta takibi yapıldı. Gün aşırı ultrasona girdim. Belli olgunluğa ulaşınca çatlatma iğnesi oldum. Daha sonra aşılamam oldu ve gün aşırı ilişki önerildi. Sonra aşılamanın 12. Günü kan verdim sonrada bebişlerime kavuştum çok şükürNe mutlu Allah bağışlasın Rabbim acılarını göstermesin size maşAllah..aşılama işlemine nasıl geçiliyor nereye gitmem lazım ücreti ne kadar nasıl oluyor garantilimi sonuç tedavi süreç ne kadar vs.. bunları merak ediyorum
![]()
Oyy sen anlatırken benim içimi sevinç kapladı inan. Rabbim'in haznesinde çoktur nasip eder işte.. tşk ederim anlatımın için. Yani kadın doğum adı olan devlet hastanesine gidersem bunları yaptırabilirim dmi ?Ben doğum üzerine olan bir devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden fiyat bilemiyorum..önce rahim filmi çekilip tüplere bakılıyor( ilk çekilcekse biraz ağrılı oluyor) daha sonra adetin 5. Yada 3. Günü( tam hatırlamıyorum) klomene başladım. Sonra yumurta takibi yapıldı. Gün aşırı ultrasona girdim. Belli olgunluğa ulaşınca çatlatma iğnesi oldum. Daha sonra aşılamam oldu ve gün aşırı ilişki önerildi. Sonra aşılamanın 12. Günü kan verdim sonrada bebişlerime kavuştum çok şükür ☺ tabi böyle anlatmak kadar kolay olmuyor. Benim hiç umudum yoktu çünkü aşılama sırası beklerken kime sorsam ya 5. Aşılaması ya 3 falandı. İlk aşılamada tutması hele birde ikiz olması gerçekten Allahın bir mucizesi oldu bana ☺
İlla kadın doğum üzerine olmasına gerek yok bütün devlet hastaneleri yapar bunu ama tabi kadın doğum hastaneleri biraz daha tecrübeli oluyo bu konuda daha çok araştırılıyo falan..rabbim sanada nasip etsin ins. HayırlısıylaOyy sen anlatırken benim içimi sevinç kapladı inan. Rabbim'in haznesinde çoktur nasip eder işte.. tşk ederim anlatımın için. Yani kadın doğum adı olan devlet hastanesine gidersem bunları yaptırabilirim dmi ?
Anlafım tşk ederim Amin inşAllah bakalım bu ay vardır da inşAllah gerek kalmaz bişeye bekliyorum 2 3 gün daha sonraasında bakacam bişelere canım..İlla kadın doğum üzerine olmasına gerek yok bütün devlet hastaneleri yapar bunu ama tabi kadın doğum hastaneleri biraz daha tecrübeli oluyo bu konuda daha çok araştırılıyo falan..rabbim sanada nasip etsin ins. Hayırlısıyla☺
Rabbim aratmadan nasip etsin ins..Anlafım tşk ederim Amin inşAllah bakalım bu ay vardır da inşAllah gerek kalmaz bişeye bekliyorum 2 3 gün daha sonraasında bakacam bişelere canım..![]()
Amin inşAllah canm saolasınRabbim aratmadan nasip etsin ins..☺
Ben aşılama yaptırmadım canım bi bilgim yok denemedim doğal yolla hamişim Rabbim isteyen herkese nasip etsin seninde gönlüne göre versin inşAllahMerhaba bende 2 defa negatif asilama yaptirdim suan 3.asilamamin sonucunu bekliyorum. Cok umitlenme olucak diye hic umidinide kaybetme olmayacak diye cunku her asilamanin sansi %15mis. Asilamani yaptirdiginda butun belirtiler oluyor bu ignenin ve haplarin etkisiyle olan seyler.birde 12 gun hic test yapma cunku doktorun vurdugu ignenin etkisiyle pozitif cikiyor umidin kirilir.insallah asilaman tutar ve hamile kalirsin.
Çok şükür sabrımın meyvesini bekliyorumBen aşılama yaptırmadım canım bi bilgim yok denemedim doğal yolla hamişim Rabbim isteyen herkese nasip etsin seninde gönlüne göre versin inşAllah![]()
Cok guzel saglikla kucaginiza alin insallah. Amin insallah olur deniyoruz bakalimBen aşılama yaptırmadım canım bi bilgim yok denemedim doğal yolla hamişim Rabbim isteyen herkese nasip etsin seninde gönlüne göre versin inşAllah![]()
Amin inşAllah saolasın asma suratını canım sabret bak zor biliyorum ama Rabbim'e bırak ben nelerle uğraştım ummadıgın anda oluyo İnşAllah Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün..Cok guzel saglikla kucaginiza alin insallah. Amin insallah olur deniyoruz bakalim![]()
Amin canim insallah bana ve tum isteyenlere versin hayirlisiylaAmin inşAllah saolasın asma suratını canım sabret bak zor biliyorum ama Rabbim'e bırak ben nelerle uğraştım ummadıgın anda oluyo İnşAllah Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün..![]()
Sizde saglikla kucaginiza alin insallah bebisinizi❤❤Amin inşAllah saolasın asma suratını canım sabret bak zor biliyorum ama Rabbim'e bırak ben nelerle uğraştım ummadıgın anda oluyo İnşAllah Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün..![]()
Amin inşAllahAmin canim insallah bana ve tum isteyenlere versin hayirlisiyla![]()
Amin inşAllah canımSizde saglikla kucaginiza alin insallah bebisinizi❤❤