lalei Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2011 35 0 36 İçel Mersin 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lalei #1 üstelik aşılamanın 10.gününde adet oldum..bu durumu yaşayanlar tecrübelerinizi okumak istiyorum..
gulisay ''modum: karışık!!'' Kayıtlı Üye 11 Ekim 2011 390 16 118 Bursa 1 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lalei #2 lalei .!.: üstelik aşılamanın 10.gününde adet oldum..bu durumu yaşayanlar tecrübelerinizi okumak istiyorum.. Genişletmek için tıkla... Canım bende 11. gün adet olmustum ilaçların etkisi herhalde, ama insan daha fazla umutlanmadan adet olması daha iyi bence...
lalei .!.: üstelik aşılamanın 10.gününde adet oldum..bu durumu yaşayanlar tecrübelerinizi okumak istiyorum.. Genişletmek için tıkla... Canım bende 11. gün adet olmustum ilaçların etkisi herhalde, ama insan daha fazla umutlanmadan adet olması daha iyi bence...
C cindy83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 80 0 36 İstanbul 1 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lalei #3 umudunu tüketme.... bende şu anda gonal kulanıyom yumurtamın büymesini bekliyoruz ondan sonra aşılama olacak...inan bende tam 2 senedir herşeyi denedim...eyer aşılama tutmasa bende baya kötü olurum...allah inş..hepimize hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasib etsin...
umudunu tüketme.... bende şu anda gonal kulanıyom yumurtamın büymesini bekliyoruz ondan sonra aşılama olacak...inan bende tam 2 senedir herşeyi denedim...eyer aşılama tutmasa bende baya kötü olurum...allah inş..hepimize hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasib etsin...