AŞILAMA OLDUM

Dün akşam içmedim progestron sanki kesildi kasik ağrıları goguslerim de acımıyor anlamadim test yapmıştım negatif sen test yaptinmi
Canım bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım. Bende sabırsızlık edip dün test yaptım negatif çıktı. Ama farkındayım erken olduğunu ve 31’inden önce test yapma artık boş yere canını sıkma. Bende 31’inde yaptırıcam tekrar. Kendimizi üzüyoruz sadece başka bişey değil.

Canım bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım. Bende sabırsızlık edip dün test yaptım negatif çıktı. Ama farkındayım erken olduğunu ve 31’inden önce test yapma artık boş yere canını sıkma. Bende 31’inde yaptırıcam tekrar. Kendimizi üzüyoruz sadece başka bişey değil.
NASILSIN belirtiler varmı hafıf sancı var bende ede köye gittiğim için ılaçları içmedim tekrar içerim ssanki akıntı arrtı bende

AYY BENDE HEYCANLADIM ŞİMDİ HAYIRLISI OLSUN Bİ KAN VERESENE

Back
X