Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 8 gün geçmiş erken yapıyorsunuz testi adettinize 1 gün kala ya da geçince yapın17.08.2022 AŞILAMA OLDUM karnım ağrıyor adet olacak gibi bu sabah test yaptım negatif adet günüm 31 i ayın sonu
OLSA ÇIKARDI YA HİÇ YOK 2. ÇİZGİDaha 8 gün geçmiş erken yapıyorsunuz testi adettinize 1 gün kala ya da geçince yapın
Döllenmesi zaten 14 15 gün sürüyorOLSA ÇIKARDI YA HİÇ YOK 2. ÇİZGİ
ADET OLACAK GİBİ SANCILARIM VARDöllenmesi zaten 14 15 gün sürüyoro yüzden 14 gün olunca test yapın diyorlar bu da adetinize 1 gün kalaya denk geliyor
Regl ağırılarıyla aynı oluyor genelde bekleyin birazADET OLACAK GİBİ SANCILARIM VAR
olsa da çıkmaz hala kanda hormon artışı olmazken idrarda çıkması normal değil zaten adet gününüzü bekleyin inşallah tez zamanda güzel haberi alırsınızOLSA ÇIKARDI YA HİÇ YOK 2. ÇİZGİ
Bende 18 Ağustos da aşılama oldum aramızda 1 gün var17.08.2022 AŞILAMA OLDUM karnım ağrıyor adet olacak gibi bu sabah test yaptım negatif adet günüm 31 i ayın sonu
Bende 18 Ağustos da aşılama oldum aramızda 1 gün var1 Eylül de kan vereceğim inşallahhayırlısı olsun inşallah ne gibi belirtilerin var hiç tst yaptınmı sürekli karnım ağrıyor ya göğüslerde bişe yok
Ağrılarınız hala devam ediyor muprogestron verdiydi doktor ondan mı bilmiyorum
Dün akşam içmedim progestron sanki kesildi kasik ağrıları goguslerim de acımıyor anlamadim test yapmıştım negatif sen test yaptinmiAğrılarınız hala devam ediyor mu
Canım bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım. Bende sabırsızlık edip dün test yaptım negatif çıktı. Ama farkındayım erken olduğunu ve 31’inden önce test yapma artık boş yere canını sıkma. Bende 31’inde yaptırıcam tekrar. Kendimizi üzüyoruz sadece başka bişey değil.Dün akşam içmedim progestron sanki kesildi kasik ağrıları goguslerim de acımıyor anlamadim test yapmıştım negatif sen test yaptinmi
Merhaba canım ins gebesindir17.08.2022 AŞILAMA OLDUM karnım ağrıyor adet olacak gibi bu sabah test yaptım negatif adet günüm 31 i ayın sonu
EVET ÖZELDE OLDUMMerhaba canım ins gebesindiraşılama yı özelde mi oldun ?
NASILSIN belirtiler varmı hafıf sancı var bende ede köye gittiğim için ılaçları içmedim tekrar içerim ssanki akıntı arrtı bendeCanım bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım. Bende sabırsızlık edip dün test yaptım negatif çıktı. Ama farkındayım erken olduğunu ve 31’inden önce test yapma artık boş yere canını sıkma. Bende 31’inde yaptırıcam tekrar. Kendimizi üzüyoruz sadece başka bişey değil.
Kasık ağrım var genel olarak. Göğüslerimin acısı hafifledi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım çok silik hayalet çizgi çıktı. Olmadı galibaNASILSIN belirtiler varmı hafıf sancı var bende ede köye gittiğim için ılaçları içmedim tekrar içerim ssanki akıntı arrtı bende
AYY OLMUŞTUR O ZMAN HADİ İNŞ BENDE GOĞÜS AGRISI HİÇ YOKKasık ağrım var genel olarak. Göğüslerimin acısı hafifledi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım çok silik hayalet çizgi çıktı. Olmadı galiba![]()
![]()
AYY BENDE HEYCANLADIM ŞİMDİ HAYIRLISI OLSUN Bİ KAN VERESENECanım bende seninle aynı gün aşılama yaptırdım. Bende sabırsızlık edip dün test yaptım negatif çıktı. Ama farkındayım erken olduğunu ve 31’inden önce test yapma artık boş yere canını sıkma. Bende 31’inde yaptırıcam tekrar. Kendimizi üzüyoruz sadece başka bişey değil.