• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olmaya gidiyorummm...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gonul Atamaner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
68
24
3
37
Merhaba kızlar birazdan aşılama olucam fakat aşılama sonrası önerileriniz varmı......?ne yapmam gerekir. Aşılama olanlar önemli bilgileri bana verebilirmi?

Merhaba canım ben de bugün aşılama oldum. Yatıyorum. Ağır bir şey yapmıyorum. Embriyonun tutunması 1 haftayı buluyor dedikleri için ben bir hafta dikkat edicem. Ama doktorum sağolsun hicbirsey demedi. Normal hayatına devam et dedi. Fitil losyon progesteron hicbirsey vermedi. Bu da içime kurt düşürdü. Sana verdi mi ek bir ilaç

Merhaba canım ben de bugün aşılama oldum. Yatıyorum. Ağır bir şey yapmıyorum. Embriyonun tutunması 1 haftayı buluyor dedikleri için ben bir hafta dikkat edicem. Ama doktorum sağolsun hicbirsey demedi. Normal hayatına devam et dedi. Fitil losyon progesteron hicbirsey vermedi. Bu da içime kurt düşürdü. Sana verdi mi ek bir ilaç
Hiç bunları kafana takma 3 kere aşılama oldum fitil verdi her defasında ilkinde çok dikkat ettim kalkmadım ikinci üçüncü de saldım kendimi hiç biri tutmadı normal gebelik gibi düşün eğer Allah nasip ederse hopla zıpla yine tutar stres yapma sadece kendine benim yengem hamile kalmadan önce de sonra da neler yapmadı ki bi ara biz korkuyorduk bebek düşer diye çok şükür valla bişey olmadı

1 yillik evliyim korunmuyoruz ama gebelik yok.. tup bebek yada aşılamaya hangi asamada gerek goruluyor yada istesigimiz zaman yaptirabiliyormuyuz ?
Kadın doğum hastanesinin infertilite bölümüne gidin ordan daha iyi bilgi aliyosunuz zaten bı sure sonra sıkılıp araştırıp özel kere yogunlasirsiniz bı halt olmuyo çünkü devlet hastanelerinde

Hiç bunları kafana takma 3 kere aşılama oldum fitil verdi her defasında ilkinde çok dikkat ettim kalkmadım ikinci üçüncü de saldım kendimi hiç biri tutmadı normal gebelik gibi düşün eğer Allah nasip ederse hopla zıpla yine tutar stres yapma sadece kendine benim yengem hamile kalmadan önce de sonra da neler yapmadı ki bi ara biz korkuyorduk bebek düşer diye çok şükür valla bişey olmadı
Çok teşekkürler canım içim rahatladı gerçekten bu böyle. Sırf dusurmek için saçma sapan şeylere kalkisiyorlar ama bebek tutunuyor. Rabbim ol derse oluyor işte nasıp 🙏

Kadın doğum hastanesinin infertilite bölümüne gidin ordan daha iyi bilgi aliyosunuz zaten bı sure sonra sıkılıp araştırıp özel kere yogunlasirsiniz bı halt olmuyo çünkü devlet hastanelerinde
Ozele gittim bende ama sanki biraz alakadar olmadi gibi geldi.. siz nerdesiniz bilmiyorum ama kocaelide bildiginiz daha iyi bi kadin dogum uzmani varmi yonlendirebileceginiz

Bana fitil verdi. Folik asit ve coraspirin verdi. Beende bugün oldum ama hep yatamadım.

Olunca oluyo zaten dediğin gibi bişeye dikkat etmesende.ama işte aşılama yapılınca iki kat dikkat ediyosun. İstem dışı oluyo

Yinede teşekkür ederim 🙏bu ay biraz supheleniyorum gebelikten gunume 8 gun var test yapsammi yapmasammi dusunuyorum...insallah baska yontemlere gerek kalmadan bi hamilelik yaşar isteyen herkez
Bekle ben e psikolojik de etkiliyoruz bünyemizi ben bu haftayı da atlatmaya caliscam nasıl dayancam bilmiyorum ama beklemeye çalışıyorum 😊

Back
X