Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooo hamilelik bitti bebiş 6 aylık olmuş bile, maşallah tebrikler:)
cinsiyeti neydi ikincinin?
ben de iki numara hep abinin taklidini yapma telaşında, ama her şeyde. mesela elma yer misin abi yiyecek mi diyen bir çocuk:)o yerse yer yemezse yemez:) artık tabi biz bez derdini falan çok oldu geçtik, çok şükür. okullu bile olduk, her sabah 8 de okuldalar, akşamda iş çıkışı alıyorum. yoruluyorlar ama yapacak bir şey yok ne yapalım.
iznin bitince annen bakacak yine sanırım, büyüğü zaten okula gidiyordur, alıp götürmeler yorucu olacak işte sadece...

Maşallah ya seninkiler ne çabuk büyüdü ha oldu ha olacak tüp tutacak derken 2. Sürpriz oldu da büyüdü bile Canım..darısı bize artık inşallah..sen artık 3.düşünmüyosun dimi..çalışmaya devam yoğunluktan çocuklara vakit ayırmak zor oluyodur kesin..bi ara bakıcı vardı sonra anlaşamamıştınız..2.çocuklu hayat gözümde büyüyo bakalım beni neler bekliyo..

Çok sağol canım bu 2.çok sürpriz oldu gerçekten..26.haftanın içindeyim zaman çabuk geçiyo yetişemiyorum hızına..cinsiyet belli oğlum olacak kızımdan sonra bir erkek bakalım neler bekliyo bizi..kızım 5 yaşını doldurmak üzere 2 hafta sonra Doğum günü ve inanılmaz kardeş isteği var..deliriyo kardeşine sürekli karnıma dokunuyor konuşuyor doğsun artık diyip duruyo..kıskançlık illaki olacak ama herşeye onuda dahil etmeye çalışıyorum kendini dışlanmış hissetsin istemiyorum..maşallah sende büyütmüşsün 2.yi oda erkekmiş benim gibi..takımı tamamladık artık desene :KK70: sağlıklı olsunlarda önemli olan o..giriyorum bakıyorum kimsecikler yazmıyo arada gösterin kendinizi ya

Ay Doğum yaklaşmıştır tahminimce Supericim ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 Benimkde haftaya 1 yaşında olacak büyüdü valla 😊2. Bebişler çok daha kolay büyüyor hem deneyim hemde bebek özlemi sanırım 😀Daha bir tadına vardım ben . Benim kızda oğlum aşkım diye peşinde pervane 😂Bu aralar bir kardeş daha olsa diye ısrarcı ama bu devirde çalışırken ve okul paraları coşmuşken zor tabim😂

yaşımız aynı ben de nisan 2008 de evlendim canım. ben de özelde 1 aşılama denedim 1000 tl yi buldu. baktım ki bunun sonu yok devlet e geçtim. ben de istanbul anadolu yakasında zeynep kamil kadın doğum araştırma hastanesine gittim. orda başladım tedaviye. aşılamam oldu 2 tane rapor çıkartma süreci ile birlikte 4 ayı falan buldu. 1 tane de iptal edildi ama zaten tüpe geçmek için 2 aşılama yapılması şart onlar da yapıldı ve tutmadı sonra tüp bebek raporumu aldım o hastanenin de tüp bebek ünitesi var ama kararsız kaldım devlet hastanesi şartları malum bir de laboratuvarının pek iyi olmadığına dair duyumlar aldım. bir de üniv. hastanesi değil. o zaman güvenebilirdim ama raporum çıktıktan sonra özel merkez seçtim işte kendime. raporla ilaçlarım 700 tl tuttu. eurofertil de başladım kurul raporu olanlara 1500 tl fiyatları var herşey dahil tedavinin sonuna kadar. bir de ilk ultrason ücreti o kadar. devlette yaptırsaydım da 500 tl transfer ücreti ödeyecektik 1000 tl fazladan oldu bize ama içime sindi özel ilgi başka bişey. senin izlediğin yol da çok doğru aşılamalarını atlatıp tüpe geçmişsin tedavini raporlu yaptırıcaksın sanırım devlette ilaçlar da uyguna gelir. ilk denemeni orda yaptır. histeroskopi de aslında güzel birşey yani herşeye baştan bakmaları. bu arada da inşallah düşer fsh ın birkaç ay sabredince bence sonu güzel olacak doğru yoldasın canım.

maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah prensenin kontrolünüz de iyi geçmiş. Allah kucağına almayı nasip etsin.

canım ben de istanbul eurofertil e gidiyorum sık sık duyuyorum bu merkezin başarılarını benim de opum falan yapıldı 2 embriyom donduruldu ohss oldum. birdahaki ay rahimi hazırlayıp birtane donmuş bebik alıcaz inşallah. darısı başıma :)
👋 Merhabaaa eurofertilde sgk raporu gecerli mi acaba?

Back
X