Öncelikle merhaba ben bebek istiyorum hamilelik belirtisi mi derken olay buraya geldi...size ta baştan anlatacağım evleneli 4.seneye girdik evlendiğimin ikinci senesi hamile kaldım sonrası 8.haftalıkken düşüğüm oldu. Neyse olmadan önce sonra baya doktorlar gezdim. Düştükten sonra hamile kalmadım demek ki bacağı içeride kalmamış benim bebeğimin
ayağı içeride dir derdi çevremde herkes halk ağzıyla. Öyle böyle derken ocak ayında klomenle tedavi gördüm yumurtam çatlamadı neyse o sırada virüs girdi ben hep erteledim aradan buraya kadar geldim. Bu ay 5 adetim geçikti dedim ki tam oldu mu acaba ilk defa çekiyor stresten oldu sanırsam kanamam oldu arkası geldi ikinci günüm bugün testler yaptı doktorum hormon birde bir ay önce smear testi yapmıştı. Hepsi iyi çıktı doktor şaşıyor neden olmuyor çok güzel herşey diyerek sonra eşimi sordu tabiki ona da iki kere yapmıştık iyi demişti. Şimdi testini istiyor ben görmeliyim diye. Tamam dedim. Doktorum aşılama dedi bende tamam olsun da dedim. Hgs çekimim olacak sonrası aşılama hazırlık olacak sanırsam. Birde perde olayım vardı rahimde onu Hgs ile netleştirecek :) çünkü ilk hamileğimde doktorum perde görünüyor demişti ilgilenmedi benimle oysa ki varsa ise yok olmazmış
(( lütfen bana da umut olsun yazacaklarınız....