Aşılama Aşılama olup hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gulgok90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
219
106
18
35
Öncelikle merhaba ben bebek istiyorum hamilelik belirtisi mi derken olay buraya geldi...size ta baştan anlatacağım evleneli 4.seneye girdik evlendiğimin ikinci senesi hamile kaldım sonrası 8.haftalıkken düşüğüm oldu. Neyse olmadan önce sonra baya doktorlar gezdim. Düştükten sonra hamile kalmadım demek ki bacağı içeride kalmamış benim bebeğimin :( ayağı içeride dir derdi çevremde herkes halk ağzıyla. Öyle böyle derken ocak ayında klomenle tedavi gördüm yumurtam çatlamadı neyse o sırada virüs girdi ben hep erteledim aradan buraya kadar geldim. Bu ay 5 adetim geçikti dedim ki tam oldu mu acaba ilk defa çekiyor stresten oldu sanırsam kanamam oldu arkası geldi ikinci günüm bugün testler yaptı doktorum hormon birde bir ay önce smear testi yapmıştı. Hepsi iyi çıktı doktor şaşıyor neden olmuyor çok güzel herşey diyerek sonra eşimi sordu tabiki ona da iki kere yapmıştık iyi demişti. Şimdi testini istiyor ben görmeliyim diye. Tamam dedim. Doktorum aşılama dedi bende tamam olsun da dedim. Hgs çekimim olacak sonrası aşılama hazırlık olacak sanırsam. Birde perde olayım vardı rahimde onu Hgs ile netleştirecek :) çünkü ilk hamileğimde doktorum perde görünüyor demişti ilgilenmedi benimle oysa ki varsa ise yok olmazmış :((( lütfen bana da umut olsun yazacaklarınız....

Canim benim de tekrarlayan dusuklerim var. Bugun bir doktorla görüştüm gecen ay rahime çizik işlemi yapıldı. Bebek daha iyi tutunuyormus. Bende aradim aşılama tup bebek yapayım yoruldum dedim doktorda aşılama cok gereksiz çünkü gebe kalabiliyorsun dedi tup bebekte genetik tup bebek olabilir ama 5 6 ay daha denemende fayda var rahime cizikte atıldı şansını dene tekrar dedi. Yani uzun lafın kısası sende gebe kalabiliyorsun düşüğun olmus aşılama yapma bence hsg çektir bi bak zaten hsg sonrası gebe kalma şansın ilk 3 ay cok yüksek onu degerlendirmelisin

Canim benim de tekrarlayan dusuklerim var. Bugun bir doktorla görüştüm gecen ay rahime çizik işlemi yapıldı. Bebek daha iyi tutunuyormus. Bende aradim aşılama tup bebek yapayım yoruldum dedim doktorda aşılama cok gereksiz çünkü gebe kalabiliyorsun dedi tup bebekte genetik tup bebek olabilir ama 5 6 ay daha denemende fayda var rahime cizikte atıldı şansını dene tekrar dedi. Yani uzun lafın kısası sende gebe kalabiliyorsun düşüğun olmus aşılama yapma bence hsg çektir bi bak zaten hsg sonrası gebe kalma şansın ilk 3 ay cok yüksek onu degerlendirmelisin
Bende aynen dediğiniz gibi düşünüyorum inşallah hgs iyi çıkar sonrası 3 ay öyle yapıcam zaten virüs zamanı hiçbirşey kolay olmuyor hastaneler ortamlar çok yorucu araştırmada muayene oluyorum sabah gittim sonuç evim yakındı dolmuşla geri geldim yoksam kalsaydım 4 evimde olacaktım beklemek zor oluyor. Bakalım pazartesi ne olacak 😊 dua eder misiniz içtenlikle iyi şeyler çıksın pazartesi 😇🙏

Bende aynen dediğiniz gibi düşünüyorum inşallah hgs iyi çıkar sonrası 3 ay öyle yapıcam zaten virüs zamanı hiçbirşey kolay olmuyor hastaneler ortamlar çok yorucu araştırmada muayene oluyorum sabah gittim sonuç evim yakındı dolmuşla geri geldim yoksam kalsaydım 4 evimde olacaktım beklemek zor oluyor. Bakalım pazartesi ne olacak 😊 dua eder misiniz içtenlikle iyi şeyler çıksın pazartesi 😇🙏
Rabbim kolaylastirsin insallah. Hayirli haberlerini bekliyorum burada canim🙏🥰🥰

Back
X