Aşılama Aşılama olupta bekleyen anne adayları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba,Kanamam olmadı yapılan gün hafif pembelik geldi aynı gün bitti ama sen ne zaman yaptırdın aşılamayı?
Bende 2 gün önce yaptırdım kahverengimsi akıntı geldi de 2 gündür doktor olabilceğini söyledi insan gene bi şüphe ediyır

Bende 2 gün önce yaptırdım kahverengimsi akıntı geldi de 2 gündür doktor olabilceğini söyledi insan gene bi şüphe ediyır
2 gün olması normal diyorsa normal o zaman benim ilk gün bitmişti Müdahale edildiği için onun akıntısıdır.Allah’ım inşallah güzel haberler almayı nasip eder☺️🙏

2 gün olması normal diyorsa normal o zaman benim ilk gün bitmişti Müdahale edildiği için onun akıntısıdır.Allah’ım inşallah güzel haberler almayı nasip eder☺🙏
Amiiin inşAllah evet ımmm o açma aleti gibi bişey varya onu takarken biraz skntı oldu bende hatta biraz uyuşturalım dedi doktor sonra dedi 2 gün hafif olabilir diye bakalım hayırlısı Rabbim ne yazdıysa bu ay inşAllah olur hepimizin hep birlikte seviniriz 🤗

Amiiin inşAllah evet ımmm o açma aleti gibi bişey varya onu takarken biraz skntı oldu bende hatta biraz uyuşturalım dedi doktor sonra dedi 2 gün hafif olabilir diye bakalım hayırlısı Rabbim ne yazdıysa bu ay inşAllah olur hepimizin hep birlikte seviniriz 🤗
O alet sıkıntılı senı cok ıyı anlıyorum :/ hadı bakalım ıyı haberlerı bekleyelım öyleyse😌😍

Ben de aranıza yeni katıldım 4, 5yıllık evliyim ilk defa bugün aşılama yaptırdım aşılamadan sonra kasık ağrısı var Bi de hafif kahverengimsi alıntım oldu bir de benim gibi crinone jel kullanan var mı bugün başladım ona da.

Arkadaşlar crinone jel kullanıyorum sonuna kadar itmeye çalışıyorum ve içeri sıkıyırum ilacı iyice 5 dk dinlenip kalkıp evin içinde 15 20 dk yürüyorum ama ilaç tuvalete gittiğimde yA da sonrada beyazlı sarılı geri geliyor ben mi yanlış uyguluyorum işe mi yaramıyor normali mi Böyle yoksa yardım lütfen

Arkadaşlar crinone jel kullanıyorum sonuna kadar itmeye çalışıyorum ve içeri sıkıyırum ilacı iyice 5 dk dinlenip kalkıp evin içinde 15 20 dk yürüyorum ama ilaç tuvalete gittiğimde yA da sonrada beyazlı sarılı geri geliyor ben mi yanlış uyguluyorum işe mi yaramıyor normali mi Böyle yoksa yardım lütfen
Canım o şekilde az da olsa gelmesi normalmiş bana korkma demişlerdi .

Merhabalar yeni üye oldum da. 29 şubatta ilk defa aşılama yapıldı iki gün öncesinden ovitrelle çatlatma iğnesini yaptırdım. Yumurta boyutu o gün 18 mm idi. Aşılama yaptığım saat bir saat geçti aşılama sonrası kanlı bir akıntı geldi baya bu durumu yaşayan var mi? Ve de aşılaması tutan iki senelik evliyim korunmamıza rağmen gebelik olmadı. En son çare aşılama ve tüp bebek sebepsiz infertilite 😔
merhaba canm bende cuma oldum benim de kanamam oldu ogün ve ertesi gün ama doktor kanaman olur korkma demişti bakalim hayırlısı o insallah

Back
X