Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihoyyythihoyyyt
hem heyecan verıcı hem zor ınsallah sonu guzel olur 18 martta yaptılar doktorum ıkız olabılır tutarsa dedı ama nedense her defasında heyecanla bekledıgım adetı bu defa beklemıyorum cunku tutmadıgını hıssedıyorum.......
ne kadardır dusunuyosun bebegı.....problem varmı
yumurtalarım gelışmıyordu ve sperm az gelıyodu once klomenle yumurtaları 21mm e ulaştırdı catlatma iğnesı ıle catlattı ve asılama yaptı sorun bu 3 yıldır evlıyız son 5 aydır ugrasıyoruz fakat olmuyor asılama ıle rahmıme zarar verdıgımı dusunuyorum bugun 3. gun ama hala içimde acı var..bıtkısel yontemlerı arastırdım onlara basvuracagım tabı bıde dua:)ilk asılamanmı
merhabalar,
bende gün sayanlardanım 15 martta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin bebiş inş..:Saruboceq:
merhabalar,
bende gün sayanlardanım 15 martta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin bebiş inş..:Saruboceq:
amin canım inş..:Saruboceq:amiiiin. inş.
allah (cc) en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize
15 martta yapıldı benim canım inş... kavuşuruz bebişlerimizeee alkisalkisalkis bende nedense pek olumlu bakamıyorum valla olmadı gibi geliyo banada hayırlısı artık canım inş. vardır :Saruboceq::lepi:uhde
beraber gun sayacagız o zaman benımde 18 martta yapıldı dılerım umudumuz bosa cıkmaz.gercı nedendır bılmıyorum ama içimden bı ses olmadı dıyor yada hayal kırıklıgından korkuyorum.........
canım belirti adet dönemindeki belirtilerin hepsini yaşıyorum farklı hiç birşey yok CADIARZU sende nasıl belirti falan varmı:uhm::uhm:selam.aynı gün aşılama yaptırmışız.adet günüm geldi aslında ama progestan kullanıyorum belki ondandır.sizde herhangi belirti var mı?
uhde
beraber gun sayacagız o zaman benımde 18 martta yapıldı dılerım umudumuz bosa cıkmaz.gercı nedendır bılmıyorum ama içimden bı ses olmadı dıyor yada hayal kırıklıgından korkuyorum.........
slm canım..aynı gün aşılama olmuşuzkaydirigubbakcemile3 rabbim hakkımızda hayırlısını versin.umudunu yitirme sakın.. sbayanssulusmileenin sonuç nezaman belli olacak?benimki allah nasib ederse 29 mart ne olur birbirimize dua etmeyi unutmayalım..:Saruboceq:
kızlar bugün aşılamanın 12. günü bende çok belağrısı ve adet sancısı gibibir karın ağrısı var.sizlerdede oluyormu lütfen acil cevap bekliyorumbilmiyorumkismile
Kızlar bende pkoluyum ve, dün saat 12'de ilk aşılamamı yaptırdım. Şimdi büyük bir heyecanla 13 nisanı bekliyorum, umarım hasta olmam.