evikap,zinco,endol,klomen,coraspirin,folbiol,trental,günde iki kez havuç suyu,kabak çekirdeği.
bunları içiyor iki ay önce sperm sayısı 9 tu bu ay 28 oldu bakalım önümüzdeki ay kaç olacak ama hızda hiç bir değişiklik olmuyor hep sıfır ve bu ay aşılama olacağımı söyledi doktor.siz neler yaptınız aşılama öncesi??
aşılamadan önce son üç dört gün ilişkiye girmeyin.ve eşin bol bol tatlı yesin.ben iki günde bir kiloya yakın tatlı yedirdim eşime.spermleri çok iyi çıktı.gerçi onda sorun yoktu ama olsun en azından bi de öyle bir sorun çıkarsa diye paniklemiştim
aşılamadan önce son üç dört gün ilişkiye girmeyin.ve eşin bol bol tatlı yesin.ben iki günde bir kiloya yakın tatlı yedirdim eşime.spermleri çok iyi çıktı.gerçi onda sorun yoktu ama olsun en azından bi de öyle bir sorun çıkarsa diye paniklemiştim
herkes bu sitede sıfır hareketlilikle aşılama olmaz diyor ama doktor da tüp bebeğe gerek kalmaz dedi aşılamayla büyük ihtimal tutar dedi.valla ne yiyeceğini şaşırdı eşim kısmet artık.tatlı önerinizi de uygularım artık :)
herkes bu sitede sıfır hareketlilikle aşılama olmaz diyor ama doktor da tüp bebeğe gerek kalmaz dedi aşılamayla büyük ihtimal tutar dedi.valla ne yiyeceğini şaşırdı eşim kısmet artık.tatlı önerinizi de uygularım artık :)
aklıma gelmişken yazayım canım.fazla sarımsak yemek sperm hareketlerinde azalma yapıyormuş.bi yerde okumuştum.eşin tüketmesin.bide böyle bir sorun varsa aşılamadan önce 5-6 gün falan ilişkiye girmeyinki eşinin sperm sayısı ve kalitesi artsın.