Aşılama perhiz süresi

Yarimay14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
113
42
28
28
Kizlar merhaba cumartesi günü aşılama yapılacak en son ilişki cumartesi günü oldu 8 günlük perhiz çok mu yoksa daha mı iyi yardımcı olur musunuz

8 gun perhiz cok. Spermlerin hareketliligi az olur hic bosalma olmadiysa. 3-4 gun ideal deniyor. Yarin aksami degerlendirmeniz faydaniza olabilir.

Olmasi gereken 3 gun diye biliyorum. 8 gun cok fazla. Doktorunuza da danisin mutlaka.

Kizlar merhaba cumartesi günü aşılama yapılacak en son ilişki cumartesi günü oldu 8 günlük perhiz çok mu yoksa daha mı iyi yardımcı olur musunuz
Merhaba bende aşılama süreci deyim.az önce çatlatma ignemi oldum..Perşembe sabah 8 de aşılama..çatlatma öncesi yada sonrası birliktelik dedi doktor..perhiz süreci idealmidir bu geceden perşembe sabahı.. endişe oluyor insan

Merhaba bende aşılama süreci deyim.az önce çatlatma ignemi oldum..Perşembe sabah 8 de aşılama..çatlatma öncesi yada sonrası birliktelik dedi doktor..perhiz süreci idealmidir bu geceden perşembe sabahı.. endişe oluyor insan
Sayi probleminiz yoksa iyidir diye dusunuyorum. Cok uzun perhizle sayi fazla ama hareket az oluyor. Kisa sureli perhizde de tam tersi.

çatlatma iğnesi vurundum.gece 11 de iğne öncesi sonrası beraberlik olsun dedi..Perşembe sabah 8 de aşılama sanırım.perhiz süresi idealdir.doktor demezdi yoksaki..inşallah yarına her şey güzel geçer🙏🙏

Kızlar yıkama sonrası 11 milyon sperm %25 ileri hareketlilik vardı inşallah tutar bu arada 8 günlük perhiz ve 2 defa boşalıp test verdik

Back
X