- 26 Eylül 2024
- 149
- 57
- 18
Ben aşılamadan sonra iğne yerine hap kullanıyorum. Ama güncel gezindiğim konularda iğne ya da hap verilen herkes bu ağrılardan şikayetçi. İlacın prospektüsünde de yazıyor zaten yaygın yan etkiler diye. Hatta chatgpt bile ilaç kaynaklıdır sabret diyor ben yerleşme mi diye karıştırırkenSoyle ben 2019 da asila yaptim 2 kez ama hapli klomen kullanmistim o zaman sart bu sekildeydi 2022 de yumurta toplamdi ve sonrasinda transferler vs ama simdi tup bebek icin tekrar gittigimde 2023 de yeni bi kural cikartmis devletimiz hapli asilamalar sayilmiyor 2 igneli asilama olmasi gerekiyor mus mus yani mecbur kaldim ve onca zamanda hic agrim olmamisti en azindan bu ayki kadar bu ay belim kirilmis gibi agrim vardi gonal f 75 doz verdi doktor ben bu igneye basladim ve yavas yavas bel agrisi kasik agrisi koku hassasiyeti basladi ama bel cok kotuydu en cokda catladigi gunler bana ozel mi acaba yoksa genelde olan biseymi onu merak ettim ve asilamadan sonra progestan dex igne verildi fitil allerji yapiyo diye herkeze mi veriliyor asilama ya bu? Ben haplilarda verilmemisti transferlerde kullanmistim garip geldi
Haa bide esim temmuzda sperm testi verdi%90 hareketli vardi bi senedir sorunu yoktu asilama gunu hareketli sperm sayisi 0 cikmis ama iptal edilmedi onca seye ragmen