• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama puregon 300 lu 0.36 ml

Snmsinemis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
49
18
3
38
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar iki asilama yaptirdim suan tup bebek deniyecegim elimde artan iki kutu puregon 300 ul 0.36 ml var bu ilaclar tup bebek icin gecerli olmadigindan ihtiyaci olan varsa uygun fiyata verecegim urunler serinlikte olmasi gerektigi icin muhafazasi acisindan ilk tercih umraniyeye yakin olan arkadaslar rabbim hic kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah
Amin cnm bn ümraniyedeyim. Aşılama yaptırcam ama snnkiler mi olucak banada

Ben devlet hastanesinde oldum iki defa her ikisindese bu ilaclari yazdilar ama farkli ilaclarda var bildigim kadariyla dr. Nasil ongorur ne yazar pek bilmiyorum cnm

Ben devlet hastanesinde oldum iki defa her ikisindese bu ilaclari yazdilar ama farkli ilaclarda var bildigim kadariyla dr. Nasil ongorur ne yazar pek bilmiyorum cnm
He anladm cnm. O zmn bn şmdilik bişey yapmıyım almıyım. O zamana kadar satarsan dilerim gittiği eve nasip götürsün ilaçlar :) eğer o zmna kdar satmazsan ben alrım yine :)

Insallah sizin icinde hayirlisi olsun cok zorlu sabirli mesakatli zamanlar rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin tum istiyenlere bende olmak uzere nasip etsin

Insallah sizin icinde hayirlisi olsun cok zorlu sabirli mesakatli zamanlar rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin tum istiyenlere bende olmak uzere nasip etsin
Aminnnnn amin cnm Aminnnnn. Ümraniyenin neresindesn cnm

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladim cnm ben devlette denedim tup bebegide orda deniyorum valla imkan varsa ozelden sasma bu yogunluk acisindan yoksa devletin drlarida kotu degil ama sira yogunluk mahvediyor rabim emeklerimizi bosa cikarmasin

Anladim cnm ben devlette denedim tup bebegide orda deniyorum valla imkan varsa ozelden sasma bu yogunluk acisindan yoksa devletin drlarida kotu degil ama sira yogunluk mahvediyor rabim emeklerimizi bosa cikarmasin
Amin bacım. Valla imkan olduğundan değil sadece yoğunluk berbat. Bide bayadır deniyorum olmuyo. Acelee ediyorum yoksa imkan yok yani mecburiyetten valla

Anladim cnm ama o halde keske tup bebek direk yaptirsaydin asilamada zaman kaybetmeseydin rvet tup bebek daha mesakatli masrafli ama yuzde orani daha yüksek

Anladim cnm ama o halde keske tup bebek direk yaptirsaydin asilamada zaman kaybetmeseydin rvet tup bebek daha mesakatli masrafli ama yuzde orani daha yüksek
Evet btanem ama o kadar birikmişim yok :( bide yaşın küçük tüp için dedi doktor. Aşılama da istemedi aslında ama bn ısrar ettim kuzum

Back
X