Aşılama sonrasi 10. Gun ve testte silik cizgi lutfen destek

Orkidee2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
7
5
1
27
Arkadaşlar merhabaa. 24 yasindayim ve esimle 2 senedir cocuk istiyoruz herseye ragmen olmadi ve bu ay 21 inde catlatma ignesi olup 23 unde asilama gerceklesti. Dayanmadim dun ve bugun normal ve erken gebelik testi alip yaptim. Silik cizgi cikti. Korkuyorum kan vermeye cesaret edemiyorum. Adet sancisi gibi kasik agrimda var. Sizce tutmusmudr. Durumu yasayan varmi destek olurmusunuz..

Çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiş olabilir, daha erken. En iyisi 15. günde yapmak. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben 13. Gün hamilelik testi yaptım sizde öyle yapın varsa Çıkar

Iste insan artik her ay umutsuzlasinca bide ilk asilama dayanamiyo. Beklemek cok zor
Benimde bugün 10. Günüm 8. Günden itibaren test yaptım iğnenin etkisiyle gittikçe silindi bugün yok gibiydi yani görmek çok zordu 15. Güne kadar devam edicem umarım tekrar koyulaşır umarım güzel haberler alırız

Benimde bugün 10. Günüm 8. Günden itibaren test yaptım iğnenin etkisiyle gittikçe silindi bugün yok gibiydi yani görmek çok zordu 15. Güne kadar devam edicem umarım tekrar koyulaşır umarım güzel haberler alırız
Umarim kuzumm benimde ayni sekilde oldu suan kayboldu yok regl zamanimda yaklasti sancimda var umutsuzum gene olmadi sanirim

Kendinizi böyle yıpratmayın. Çok zor süreçler ama umutsuzluk en büyük düşmanınız. Olacak inşallah deyin. Daha erken sonuç çıkması için hem. Umarım herşey gönlünüze göre olur

Kendinizi böyle yıpratmayın. Çok zor süreçler ama umutsuzluk en büyük düşmanınız. Olacak inşallah deyin. Daha erken sonuç çıkması için hem. Umarım herşey gönlünüze göre olur
Amin insallah uzun sure bekleyince insanin elinde olmuyo hergun acabami deyip 2 test yapiyorum. Belki diyorum ama napalim

Arkadaşlar merhabaa. 24 yasindayim ve esimle 2 senedir cocuk istiyoruz herseye ragmen olmadi ve bu ay 21 inde catlatma ignesi olup 23 unde asilama gerceklesti. Dayanmadim dun ve bugun normal ve erken gebelik testi alip yaptim. Silik cizgi cikti. Korkuyorum kan vermeye cesaret edemiyorum. Adet sancisi gibi kasik agrimda var. Sizce tutmusmudr. Durumu yasayan varmi destek olurmusunuz..

Aynı gün aşılama olmuşuz ve aynı durumu yaşanısız benimde 10. Gün silik çizgi çıkıyor erken gebeliktrde normalindede kan vermiştm 5.42 çıktı şimdi yarın gene vericeksin dedi olabilir olmayabilirdi dedi

Aşılamanin 10 günü çatlatma iğnesinin 11 günü bugün ama gün gün test yaptım bu sonuç sizce nedir igne etkisi mi yoksa igne etkisi geçmiş mi bugün için

Eklentiler

• 20250519_090301.webp
    20250519_090301.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 20250519_090226.webp
    20250519_090226.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 20250519_090215.webp
    20250519_090215.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 21
  • 20250519_085851.webp
    20250519_085851.webp