Aşılama Aşılama sonrası 8.gün ağlama krizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam herkese bugünkü sonuç 38.6 çıktı tabiki doktor 2 gün sonra tekrar bakalım düzenli artış var mi dedi? Hem sevindik hem de 2 gün sonrası tekrar olumlu artacakmı diye tabi ki kaygı da var. Baya baya zor bir süreç. Duygusal olarak çöküş var, sevinsen mi sevinmesen mi bilemiyorsun. Doktorlar da temkinli. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız
Desteğiniz çok anlamlı

Selam herkese bugünkü sonuç 38.6 çıktı tabiki doktor 2 gün sonra tekrar bakalım düzenli artış var mi dedi? Hem sevindik hem de 2 gün sonrası tekrar olumlu artacakmı diye tabi ki kaygı da var. Baya baya zor bir süreç. Duygusal olarak çöküş var, sevinsen mi sevinmesen mi bilemiyorsun. Doktorlar da temkinli. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız
Desteğiniz çok anlamlı
Canımmmm hayırlı olsun tebrik ederim inşallah her şey yolunda gidecek sen moralini yüksek tuttttt 😍😍💜

Desteğiniz çok anlamlı

Zamani geldiyse bir yere gitmez kalir seninle, ne olursa olsun icini ferah tut. Dr.lar da hakli olarak temkinliler. Guzel dusun, dua et, uykusuz kalma :)

Buu
Siz test yaptırdınız mı? İnşallah olumludur
Yaptırmadım canım karnım gurul gurul regl olucam sanırım. Ağlamaklı bekliyorum o yüzden cesaret edip gidemedim daha. Pek belirtide yaşamıyorum açıkçası. Senin belirtilerin nelerdi canım?

Buu

Yaptırmadım canım karnım gurul gurul regl olucam sanırım. Ağlamaklı bekliyorum o yüzden cesaret edip gidemedim daha. Pek belirtide yaşamıyorum açıkçası. Senin belirtilerin nelerdi canım?
Ben aslında crinone vajınal gel kullanmamı söylediği için doktor her gün ilacın yan etkisini yaşadım. İlacın içersinde progesteron olduğu İçin başım döndü, uyku düzenimi bozdu, kasıkta ağrı yaptı, zaten topik başlığındaki gibi ağlamaklı,hızlı öfkelenen bir yapıya girdim ancak dediğim gibi hepsi ilacın yan etkilerinde vardı. Bende o yüzden çok ihtimal vermiyordum. İlaçtan ya da regl im geliyor diye de düşündüm. Umarım regl degildir benim amh im düşük çıktı diye doktor hızlıca omega 3,multivitamin,biosteron başladı.Öğrenir öğrenmez de femarayla büyüttü. Herşey 15 gün içinde oldu çok hızlı ve şok ediciydi

Back
X