Aşılama Aşılama sonrası ağrı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mixn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
13
13
88
34
Herkese merhaba,
3 yıllık evliyim 30 yasındayım.
1,5 yıldır bebek için tedavi görüyoruz. Bugün ilk aşılamamı oldum. 03.05.2021
Aşılamadan sonra kasıklarımda aşırı ağrı var. Normal bi durum mu? Bilmiyorum. Eve geldim uzandım yinede ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Herkese merhaba,
Aşılamadan sonra kasıklarımda aşırı ağrı var. Normal bi durum mu? Bilmiyorum. Eve geldim uzandım yinede ağrıyor. Benzer durum yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Evet olması normal korkmayın inşallah tutunur bebeginiz

Herkese merhaba,
Bende 30 nisan da oldum fakat ağrın yok ara da birazcık oluyor doktorunuza danışın isterseniz

Herkese merhaba,
Canım meraba naptın test yaptinmi

Selam canım doktorum 19 nisana kadar test yapmammı söyledi. Çatlayma iğnesi sonucu yanlış gösterirmiş. O yüzden randevumu bekliyorum. Beklemek çok zor :KK43:
Anladım canım ben yaptım negatif ama adet görmedim ilacın etkisi bırakınca olursun dediler 15. Gunumdu bu gün😔

İnşallah sen alırsın güzel haberleri
Amin canım Kan testi mi yaptırdın? adet olmadın daha üzülme canım henüz belirsizlik var. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Olmazsa daha zamanı gelmemiştir. Biliyorum çok zor imtihanlar. Ben de zaman zaman çok üzülüyorum.. sabredicez pes etmicez.

Amin canım Kan testi mi yaptırdın? adet olmadın daha üzülme canım henüz belirsizlik var. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Olmazsa daha zamanı gelmemiştir. Biliyorum çok zor imtihanlar. Ben de zaman zaman çok üzülüyorum.. sabredicez pes etmicez.
Evet canim kan testi yaptım İnşallah bir mucize olur da adet olmam Rabbimin mucizesi çoktur o herkese Hesapsız rızık verir

Back
X