Aşılama sonrası beta hcg

cigdemozb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
55
9
1
26
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var aşılama yaptırdıktan
13 gün sonra beta 30 cikti
15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
İKi kat artması gerektiğini biliyorum ama acaba az mı artiyo günlere göre tam anlamıyla ne zaman yükselir bugün doktora gittiğimde ultrosanda görünmez dedi 2500olmasi lazım dedi tutunup tutunmadigi hakkında soru işareti var kafamda acaba kese ne zaman oluşur ne zaman görünür folik asit içmeye devam etmeliyim acaba

Folik asit ilk üç kullanıyor, doktor farklı bir şey söylemediyse devam et.
İki katı değil yüzde 60 ile iki katı arasındaki değerlerde artış olmalı, değerlerin düzenli artıyor, artışta problem.yok.
2500-3000 civarında usg.de görünür, kesenin oluşması da an meselesi zaten, anlık değişir gelişir, bugün olusmazsa yarın oluşur.
İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelişir ❣️

15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
İKi kat artması gerektiğini biliyorum ama acaba az mı artiyo günlere göre tam anlamıyla ne zaman yükselir bugün doktora gittiğimde ultrosanda görünmez dedi 2500olmasi lazım dedi tutunup tutunmadigi hakkında soru işareti var kafamda acaba kese ne zaman oluşur ne zaman görünür folik asit içmeye devam etmeliyim acaba
Gayet iyi artmış folik asit doktor önerisi ile kullanın bazılarının dozu hamilelere uygun değim hamilelikte yüksek eoz kullanılmıyor

Folik asit ilk üç kullanıyor, doktor farklı bir şey söylemediyse devam et.
İki katı değil yüzde 60 ile iki katı arasındaki değerlerde artış olmalı, değerlerin düzenli artıyor, artışta problem.yok.
2500-3000 civarında usg.de görünür, kesenin oluşması da an meselesi zaten, anlık değişir gelişir, bugün olusmazsa yarın oluşur.
İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelişir ❣️
İnşallah burda insanların birbirine destek olduğunu görmek çok güzel şuan bile içim rahatladi bazı doktorlara soru bile sorulmuyo burda gayet güzel bilgi alabiliyoruz teşekkür ederim 🥰

15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
Merhaba hayırlı olsun ❤️ progestan kullanıyor musunuz

Teşekkür ederim hayır kullanmiyorum aşılama yaptırdıktan sonra duphaston kullanmistim sadece şuan da sadece folik asit kullanıyorum folbiol diye
Aşılamadan sonra biz progestan 200 e başlamıştık bide folidolce diye bir folik asit var onu kullandım üçüzlere hamileyim. Folbiol çok yüksek dozda folik asit veriyor diye doktorum kesinlikle kullandirmamisti

Aşılamadan sonra biz progestan 200 e başlamıştık bide folidolce diye bir folik asit var onu kullandım üçüzlere hamileyim. Folbiol çok yüksek dozda folik asit veriyor diye doktorum kesinlikle kullandirmamisti
Hayırlısiyla kucağınıza alırsınız inşallah saglikli bebişleriniz ve kolay doğum olsun sizin için yarın doktora gidip sorucam teşekkür ederim 🥰

15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
Merhaba sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebişe😍 ilk aşılamanız mıydı?

Pcosum vardı evlendikten sonra tamamen reglim bitmişti ilaçla regl oluyorum 3 sene bunun için uğraştım daha bu sene tedavi icin başladılar

15 gün sonra 116
17 gün sonra 230
19 gün sonrada 460 çıktı
Benim folik asit diplerde 3 çıktı kanda başladım bakalım bende Dr ne derse onu yap canım

Back
X