• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası bilgilendirme.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Melekyuzlum59

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
105
44
13
32
Merhaba Bayanlar aranıza yeni katıldım. Birşeyler danışmak istiyorum açıkçası bu konularda biraz bilgisizim. 1 mayısta aşılama işlemim oldu bugün 9. günüm. Göğüs hassasiyeti, bel ağrısı ve kasık ağrısı var. Regl günüm 14 mayıs. Sizin tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız kimisi 10. gün test yapmış sonuç almış kimisi 15. gün yap diyo. Ben ne zaman test yapayım erken olmasın hayal kırıklığı olsun istemiyorum :( Teşekkürler şimdiden.

İğneden sonra 14. Gün test yapabilirsiniz. 14. Güne kadar iğnenin etkisi geçmiş olur. Ama daha garanti olsun diyosanız aşılamanın 14. Günü iğnenin etkisi kesinlikle kalmaz. Aşılamayla hamile kaldıysanız da 14. Gün kanda çıkar zaten.

İğneden sonra 14. Gün test yapabilirsiniz. 14. Güne kadar iğnenin etkisi geçmiş olur. Ama daha garanti olsun diyosanız aşılamanın 14. Günü iğnenin etkisi kesinlikle kalmaz. Aşılamayla hamile kaldıysanız da 14. Gün kanda çıkar zaten.
P
Öncelikle çok teşekkür ederim. Peki bu ağrılar normal mi? Birde 9. Gün yerleşme kanaması olabilir diyolar bende bişey olmadı bu tutmadı anlamına mı geliyo acaba 😥

P

Öncelikle çok teşekkür ederim. Peki bu ağrılar normal mi? Birde 9. Gün yerleşme kanaması olabilir diyolar bende bişey olmadı bu tutmadı anlamına mı geliyo acaba 😥
Yerleşme kanaması çoğunlukla olmuyo zaten. Ben çevremde hiç duymadım. Bir kere gebe kaldım benim de yerleşme kanamam olmadı. Tabi yaşayanlar da oluyo. Ağrılar da normal bir çok yumurta gelişiyo çatlayamayanlar ağrı yapıyo. Bazen de gebelikte oluyo. Umarım güzel haberler alırsın

Yerleşme kanaması çoğunlukla olmuyo zaten. Ben çevremde hiç duymadım. Bir kere gebe kaldım benim de yerleşme kanamam olmadı. Tabi yaşayanlar da oluyo. Ağrılar da normal bir çok yumurta gelişiyo çatlayamayanlar ağrı yapıyo. Bazen de gebelikte oluyo. Umarım güzel haberler alırsın
Süpersiniz, çok rahatladım. Psikolojik olarak bunları duymaya ihtiyacım vardı. Teşekkürler 😘😍

Arkadaşlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz ? Aşılama hangi durumlarda yapılıyor doktorlar neye göre aşılamaya karar veriyor ben 25 yaşındayım 1 sene oldu cocugum olmayalı bütün teslerim tahlillerim iyi durumda yumurtlama takibim yapıldı iki defa ama yumurtam cok sağlıklı kendiliğinden çatlıyor ilişki öneriyo doktor onu da yapıyorım ama sonuc alamıyorum eşimin sperm kalitesi doktor sınırda dedi bunun için eşime ilaç verdi onu kullanıyor 10 gün oldu şu an adetime 6 gün var bu sefer de olmasa aşılama istesem yapılır mı ?

Arkadaşlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz ? Aşılama hangi durumlarda yapılıyor doktorlar neye göre aşılamaya karar veriyor ben 25 yaşındayım 1 sene oldu cocugum olmayalı bütün teslerim tahlillerim iyi durumda yumurtlama takibim yapıldı iki defa ama yumurtam cok sağlıklı kendiliğinden çatlıyor ilişki öneriyo doktor onu da yapıyorım ama sonuc alamıyorum eşimin sperm kalitesi doktor sınırda dedi bunun için eşime ilaç verdi onu kullanıyor 10 gün oldu şu an adetime 6 gün var bu sefer de olmasa aşılama istesem yapılır mı ?
Bizim bir yıl olmayınca, tüplerim açık çıkınca ve eşimin değerleri düşük olunca doktorumuz aşılama önerdi

Merhaba Bayanlar aranıza yeni katıldım. Birşeyler danışmak istiyorum açıkçası bu konularda biraz bilgisizim. 1 mayısta aşılama işlemim oldu bugün 9. günüm. Göğüs hassasiyeti, bel ağrısı ve kasık ağrısı var. Regl günüm 14 mayıs. Sizin tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız kimisi 10. gün test yapmış sonuç almış kimisi 15. gün yap diyo. Ben ne zaman test yapayım erken olmasın hayal kırıklığı olsun istemiyorum :KK43: Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar bende bende sizden beş gün sonra aşılama yaptırmışım. Bel ve kasık ağrılarım var. Acaba sizin sonuç ne çıktı test yaptırdınız mı?

Merhabalar bende bende sizden beş gün sonra aşılama yaptırmışım. Bel ve kasık ağrılarım var. Acaba sizin sonuç ne çıktı test yaptırdınız mı?
Merhaba canım hoşgeldin. Ağrılar ilaçlardan oluyo sanırım ben sürekli evde test yaptım hiç pozitif çıkmadı :( Yarın kan tahlili yaptırcam inşallah pozitif çıkar :) Sen hiç evde test yaptın mı? Arada silik silik çıktı ikinci çizgi ama henüz kanda göstermedim bugün ilacı bıraktım yarın belli olucak kısmetse :)

Merhaba bende 29 nisanda asilama oldum bugun 22 inci gunum hala adet olmadim test yapmaya da korkuyorum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah

Back
X