arkadaşlar aşılama sonrası değerlerim pozitif mi değil mi net bir şey öğrenemedim doktordan
1. test 12.11.2015 sonuç : 5.66
2. test 16.11.2015 sonuç : 16.46
Test sonucunuz pozitif gibi gözüküyor ama geç döllenme olabilir çünkü biraz değerleriniz düşük çıkmış gibi artışı bekliyor olabilir doktorunuz gün gün takip isteyecektir
değerleriniz güzel ilerliyor 2 katı bir artış yok ama % 80 lik bir artışla normal gibi geldi bana. 14 gün sonra ultrasonda kesin görülür 1500 ü aşdığında kese görülüyor. kese görülmeden ve kalp atışı duyulmadan gebelikten bahsetmek mümkün değil diyor doktorlar , umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz. hayırlı olsun
bu cok stresli bir süreç
daha önce yazmıştım
1 test 5.66
2. test 16.46
3. test 43.59 ( aynı gün adet oldum devam ediyor)
4. 93.24( bugün yaptırdım)
idrar testinde silik 2. cizgi
hastanede doktor kan testi istedi muhtemelen düşük dedi ama değer ikiye katlamıştı
yaşayan varmı
Aşılama yöntemi uzun bir süre gebe kalmaya çalışmış fakat başarılı olamamış kadınlara uygulanan oldukça basit bir yöntemdir. Basitçe menini veya sperm hücrelerinin alınarak yöntemin çeşidine göre vajinaya veya rahmin içine bırakılması ile uygulanan aşılama işlemi sonucunda gebe kalma ihtimali yüzde 20’ye kadar artış gösterebilmektedir.
bu cok stresli bir süreç
daha önce yazmıştım
1 test 5.66
2. test 16.46
hastanede doktor kan testi istedi muhtemelen düşük dedi ama değer ikiye katlamıştı
yaşayan varmı
sitede kanama yaşayıp hamileliği devam eden kişiler var. doktorda değerler düşük olduğu için sana ümit vermek istememiş olabilir ama sen kendini üzme , herşey olacağına varır, bebişin tutunmaya çalışıyor olabilir.
bu cok stresli bir süreç
daha önce yazmıştım
1 test 5.66
2. test 16.46
yaşayan varmı