Aşılama Aşılama Sonrası Gebelik Testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tuana02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
240
198
53
9 Ağustos Pazartesi günü öğlen saat:12.00'de aşılama yaptırdım.
Erken olduğunu bile bile
12 Ağustosta kaset gebelik test yaptim negatif çıktı.
14 Ağustos (asilamanin 6.günü) tekrar yaptim. Çift çizgi gördüm koyu değildi.
Bugun 18 Agustos ve aşılamanın 10.günü kaset test negatif çıktı.
Yorum yaparsanız sevinirim. Kafam karışık birseye odaklanamiyorum. Eger catlatma ignesinin etkisinden pozitif gördüysem neden 4.gun negatifti?

Erken olduğunu bile bile
Yorum yaparsanız sevinirim. Kafam karışık birseye odaklanamiyorum. Eger catlatma ignesinin etkisinden pozitif gördüysem neden 4.gun negatifti?
Çünkü iğnenin etkisi 14 gün sürüyor yani yalancı pozitif oluyor testte

4.gün negatif çıkması kafami karistirdi
4.gun negatif
6.gun pozitif
Yani olsa bile bu kadar kısa sürede pozitif çıkması imkansız diye düşünüyorum çünkü döllenme 8 gün sürüyor yani kanda bile bu kadar hızlı çıkmaz ama siz yinede kan verin adet tarihi ne zaman bu arada

23 agustos. Kan yarin sabah çıkacak. Uykusuz bir gece beni bekliyor. Doktor kaset testlere guvenmemi soyledi. Sag tarafta yumurta vardi ve sag kasigimda batmalar oluyor aşılamadan beri.

Günaydin, kan testini sanki biraz erken yaptirmissiniz, negatif ciksa bile adet gününe kadar pozitife dönmesi baya ihtimal dahilinde cunku. Insallah guzel sonuclar alirsiniz.

23 agustos. Kan yarin sabah çıkacak. Uykusuz bir gece beni bekliyor. Doktor kaset testlere guvenmemi soyledi. Sag tarafta yumurta vardi ve sag kasigimda batmalar oluyor aşılamadan beri.
Keşke bu kadar acele etmeseydin canım bana erken gibi geldi

Erken olduğunu bile bile
Benim 13.günü bile pozitifti . O geceyi asla unutamam . Elimde testle uyudum tabi gözümü kırpamadım sevinçten . Sabahın köründe kan verdim öğleden sonra çıktı ki koca bir hiç 1.20 🥺🥺

Benim 13.günü bile pozitifti . O geceyi asla unutamam . Elimde testle uyudum tabi gözümü kırpamadım sevinçten . Sabahın köründe kan verdim öğleden sonra çıktı ki koca bir hiç 1.20 🥺🥺
Ne kadar çok sıkıntı çeken varmış. Tek değil işim😞 Bende bebiş bekliyorum. Sonuç bekliyorum çatlatma iğnesi oldum. Rabbim sesimizi duysun🙏

Merhabalar bana acil sormam gereken var asilama oldum mayıs 10 cumartesi günü saat 12 de bugün perşembe akşam 6 .gün oluyor ama çatlatma iğnesi ise 8 mayıs perşembe günü gece oldum bugün ile itibaren 7 .günü iğnenin etkisi mi bu cizgi

Eklentiler

• 20250515_194025.webp
    20250515_194025.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
Back
X