Aşılama Aşılama sonrası hamilelik belirtileri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

berguzar34

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
169
222
23
Merhaba hanımlar, bugün ilk aşılamamın 10.günü.

Sağ kasığımda şiddetli bir ağrı ve batma var.Neredeyse yürütmeyecek kadar bir ağrı.

Aşılama sonrası hamile kalanlar belirtilerini yazarsa çok sevinirim.

Bu şiddetli ağrı normal mi, hamilelik belirtisi olabilir mi?

Sağ kasığımda şiddetli bir ağrı ve batma var.Neredeyse yürütmeyecek kadar bir ağrı.

Bende dün oldum 2. Aşilamamı bugın belimin sol tarafına ağri var biraz ilk aşilamamda olmamiş ti hiç sizin dediğiniz gibi sizin tutmuş olabilir yarın sabah test yapın sonuç çıkar bence

Pazartesi günü test yapacağım.Ama bu şiddetli ağrı ne anlama geliyor merak ediyorum.Normal olsaydı siz de ilk aşılamanızda benzerini yaşardınız diye düşünüyorum.Gereksiz umutlanmak da istemiyorum. M Mirayssssss

Slm canım ayın 16 sında bende 2.ci asilamami oldum inan bu ağrılar gayet normal ben 1.de de yaşadım simdi de yaşıyorum doktorum gayet normal dedi hatta bunda 1 hafta hiç kalkmadan yattım o derece yani inşallah mutlu haberi alırsın

ben de bugün aşılama yaptırdım ve sedyede sadece 10 dakika yattım ve idarara sıkışık olduğum için 10. dakikada kalkıp hemen tuvalete gittim bi sıkıntı olur mu

Back
X