• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası kan tahlili

candydecandy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
27
16
18
Forumda çok yeniyim konuyu doğru yer açabildim mi bilemiyorum ama hazırda olan konulara yazdığım zaman kimse cevap vermedi o yüzden yeni konu açtım . Aşılama sonrası 10. Gün hevesle tahlil yaptırdım sonuş koca bi sıfır böyle bişey olabilirmi ya ben kendimi yüksek olan değere bile hemen hamilelik dememek için hazırlamışken böyle bişey olabilrimi... O kadar iğne ilaç progesteron nereye gitti anlayan bilen biri yardım etsin lütfen ...

canım üzülme benim 2 aşılammda negatıf olabılıyor hayırlısı buymuş ssenın için hala ınanamıyosan 2 gun sonra testı tekrarla dıcem am 2 li veya 3 lü falan olsaydı mesela 3.45 gıbı ümıt var derdım ama malesef senınkı sıfır

Yok ya ben hamilemiyim falan acaba yükselirmi demiyorum zaten doktorumun dedği günden 2 gün önce yaptım normalde iğnelerin etkisiyle hamilelik yokken bile herkesin yüksek çıkmış o günlerde benim nasıl oluyoda 0 oluyo ona aklım ermedi . Dediğin gibi hayırlısı buymuş ...

canım bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin etkisiyle gebelik hormonu artıyor ve bunun etkisi çatlatma iğnesinden 10 gün sonra vücuttan atılıyor. sen aşılamanın 10. gününde test yaptığına göre çatlatma etkisi büyük ihtimalle vücuttan atılmıştır. o yüzden yaptığın testte etkisini göstermemiştir. inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna

Back
X