Aşılama sonrası kist oluşur mu ?

brune

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
72
14
18
36
Merhabalar, salı günü aşılama yapıldı. Bugün 4.gün dünden beri sol kasığımda ağrı var dün sağda da olmuştu ama özellikle sol tarafımda bir nokta ağrıyor. Kist ağrısı mı diye düşünüyorum emin de değilim. Bu kadar kısa sürede bebek olmaz. Acaba döllenme mi hissettiğim ? Buna benzer birsey yaşayan oldu mu acaba? Aşılama sonrası kist olduğunu öğrenen vs?

Tatlım aşılama hiç yapmadım çatlatma yaptım eğer ovitrelle felan kullandıysan ondan da kaynaklanıyor olabilir inşallah tutunur 🙏🏼

Merhaba kist alakası yok ovitrelle çatlatma iğne vurduysaniz ordan ağrı yapabilir 7gun ağrı gecer.insallah pozitif görürsün.bebde asilamayla oldum hamileyim suan 13 hafta 3gunluk

Merhabalar 16agustos saat 12:15te aşılama oldum 26agustos saat 09:30 da kan verdim ve sonucum 2,01 çıktı içim bi garip oldu aşılamadan sonra 3. Gün hafif kahvemsi bir akıntı olmuştu başka olmamıştı kasıklarım hep ağrıyordu pazartesi kan ver demişti doktor dayanamadım ben böle olup yükselen varmı yoksa negatif mi 😞

Merhabalar 16agustos saat 12:15te aşılama oldum 26agustos saat 09:30 da kan verdim ve sonucum 2,01 çıktı içim bi garip oldu aşılamadan sonra 3. Gün hafif kahvemsi bir akıntı olmuştu başka olmamıştı kasıklarım hep ağrıyordu pazartesi kan ver demişti doktor dayanamadım ben böle olup yükselen varmı yoksa negatif mi 😞
Merhaba canm keşke idrar testi takip etseydiniz ben asilamayla oldum 10gun idrar testi negatifti 12 testi yaptım hafif silikti. 13 ve 14gun yaptım koyulasmaya başladı sonuç hamileyim.ijsallah pozitif sonucu alırsınız

Back
X