Aşılama Aşılama sonrası lekelenme

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar pazartesi aşılama oldum bugün açık kahverengi lekelenmem başladı yoksa adet mi olacağım erkenden 😢 doktorum dushapton verdi cumartesi başlayacağım günde 2 adet .
İlk 2 aşılamamda hiç böyle bir şey olmamıştı ama 3. Aşılamamda lekelenme görünce adet olacağım diye korktum . Sizce adet için erken değil mi ? Böyle bir durumla karşılaşan var mı 😒

Merhaba arkadaşlar pazartesi aşılama oldum bugün açık kahverengi lekelenmem başladı yoksa adet mi olacağım erkenden 😢 doktorum dushapton verdi cumartesi başlayacağım günde 2 adet .
İlk 2 aşılamamda hiç böyle bir şey olmamıştı ama 3. Aşılamamda lekelenme görünce adet olacağım diye korktum . Sizce adet için erken değil mi ? Böyle bir durumla karşılaşan var mı 😒
Merhabalar leke devam etti mi sonucu öğrendiniz mi

Merhabalar leke devam etti mi sonucu öğrendiniz mi
Merhaba lekelenmem aşılamanın 3.günü başladı hala ara ara devam ediyor . Kanda baktırdım ama çok erkendi onun için sonuç o anlık negatifti bakalım pazartesi tekrar vereceğim kan testi ona göre 😕

İlk 2 aşılamamda hiç böyle bir şey olmamıştı ama 3. Aşılamamda lekelenme görünce adet olacağım diye korktum . Sizce adet için erken değil mi ? Böyle bir durumla karşılaşan var mı

Son düzenleme:
Back
X