Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 20 dk yatmıştım bende eve geldikten sonra 3 gün boyunca duş almadım 3 gün boyunca yattım bir hafta her gün avakado yedim test gününe kadarda ağır işler yapmadım hiç kendimi yormadim temizliğe kız kardeşim geldi yardım ettiArkadaşlar merhaba klomen kullanmaya başladım bu ay sonu aşılama olucak doktorla süreci konuştuğumda işlemden sonra 10 dk uzanıp gidiceksin dedi asılama sonrası 1 saat yatmam daha kolay tutmasına sebep olmaz mı
Cok tesekkur ederim test yapana kadar ilişki yasadınız mı yasak mı15 20 dk yatmıştım bende eve geldikten sonra 3 gün boyunca duş almadım 3 gün boyunca yattım bir hafta her gün avakado yedim test gününe kadarda ağır işler yapmadım hiç kendimi yormadim temizliğe kız kardeşim geldi yardım etti
Dr iki günde bir yani gün aşırı demişti ama bizim 3. Gün olmuştu aşılamadan sonra ondan sonra da keyfiydi yaniCok tesekkur ederim test yapana kadar ilişki yasadınız mı yasak mı
Ay cok heyecanlı ya senın tuttu mu hemenDr iki günde bir yani gün aşırı demişti ama bizim 3. Gün olmuştu aşılamadan sonra ondan sonra da keyfiydi yani
Gibi birşey ama çok çok kısa sürüyor benim Dr çok hızlıydı saniyeler içinde bitti ilk seferde tuttu evet bebgim doğdu 10 aylık olacakAy cok heyecanlı ya senın tuttu mu hemen
Ya işlem yine çatı muayenesi gibi dimi
Masalllah senı hatırlıyorum biliyo musunGibi birşey ama çok çok kısa sürüyor benim Dr çok hızlıydı saniyeler içinde bitti ilk seferde tuttu evet bebgim doğdu 10 aylık olacak
Yok ben geçen sene Nisan ayında aşılama olmuştum ondan önce de hsg çekilmiştim ama anestezili idi fakat bir çok aşılama konusuna yorum yapıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya clsyorum illaki görmüşsundurMasalllah senı hatırlıyorum biliyo musun
Diğer başlıklar dan vallla bak :)
Yoksa yanıldımmı
Ne dicem hsg simir yaptırdım agustos da asılama sa yaptırıdm dşmi hsg anestesiz He :)
Hadi ya işte ben agustos da hepsını yaptırıdmYok ben geçen sene Nisan ayında aşılama olmuştum ondan önce de hsg çekilmiştim ama anestezili idi fakat bir çok aşılama konusuna yorum yapıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya clsyorum illaki görmüşsundur
Yok ilk defa duydum onuHadi ya işte ben agustos da hepsını yaptırıdm
Doktor kasım da asılama derse yaptırmama herke kalmayacak dimi cok şükür temiz cıktı bende hag echomar da cektırıdm keısnn duymussundur
Hadi yAYok ilk defa duydum onu
Yani acı eşiğine göre değişir ama öyle acımıyor hsgyi anestezisiz Cesaret ettiysen bu vız gelir tırıs gider zaten saniyelik bir işlemHadi yA
Ya asılama acımıyo demihsg anestesız cekmış biriyim bak
Cansın ya Allah razı olsun bide kendı doktorum yapacak ona da ayrı sevınıyorjm muayeneler dem korkardım onunla alıştım sımırımı de ona aldırdım ki benceeeeee en zoru simirYani acı eşiğine göre değişir ama öyle acımıyor hsgyi anestezisiz Cesaret ettiysen bu vız gelir tırıs gider zaten saniyelik bir işlem