Aşılama Sonrası Ne Zaman Tüp Bebek?

1980papatya

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
12
0
16
Adana
Kızlar bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Ama başarısız olmasından çok korkuyorum. Acaba aşılama başarısız olursa en erken ne zaman tüp bebek tedavisine başlayabilirim? Bununla ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olsun.

sorun belliyse ve önemine göre zamanını siz belirleyebilrsiniz..
mesela yaşınız gençse ve pek ciddi bir sorun yoksa aşılamayı 3kez yapıyo Dr.lar
ama yaşınız ileriyse ve eşinizde sperm sizde yumurta sayısı ve kalitesinde sorun varsa geciktirmeyip bian önce başlamalısınız

yaaaaaa dur bakalım bu ne umutsuzluk :) inş hiçbirine gerek kalmayacak.
yumurtaların gelişiminde sorun yoksa hemen ertesi ay tüp bebek yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim. Umutsuzluk değil ama sabırsızlık diyelim :) Eşimin sperm sayısı 82 milyon. Hızlı hareket 9, yavaş hareket 16 ve yerinde hareket ise 11
Bununla normal yoldan çocuk sahibi olmak mümkün görünmüyor bana. Aşılama sonunda başarılı olma ihtimali de düşük geliyor. Sanırım en iyisi tüp bebeğe bir an önce başlamak olacak.

Çok teşekkür ederim. Umutsuzluk değil ama sabırsızlık diyelim :) Eşimin sperm sayısı 82 milyon. Hızlı hareket 9, yavaş hareket 16 ve yerinde hareket ise 11
Bununla normal yoldan çocuk sahibi olmak mümkün görünmüyor bana. Aşılama sonunda başarılı olma ihtimali de düşük geliyor. Sanırım en iyisi tüp bebeğe bir an önce başlamak olacak.

tabi hızlı hareket etmek en doğrusu ama şunu da unutma, aşılama sırasında eşindeki en kaliteli spermler seçilerek gönderildi. eşinin spermeleri çok sağlıklı olsaydı da aynı sayıda gönderilecekti :) neyse canım inş gerçekten diğer aşamaya gerek kalmaz da güzel haberlerini paylaşırsın bizimle :)

Son düzenleme:
şunu da unutma, aşılama sırasında eşindeki en kaliteli spermler seçilerek gönderildi. eşinin spermleri çok sağlıklı olsaydı da aynı sayıda gönderilecekti :)

Öncelikle çok teşekkür ederim canım. Dediğin şey gayet doğru ama aşılamada başarı oranının % 18 olması tedirgin ediyor beni. Ama inşallah en kısa zamanda o güzel haberi alırım ben de. :)

Kızlar bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Ama başarısız olmasından çok korkuyorum. Acaba aşılama başarısız olursa en erken ne zaman tüp bebek tedavisine başlayabilirim? Bununla ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olsun.

ben 2 aşılama yaptırdım 2 -3 yumurta vardı sperm sayısı da çok yüksekti ama olmadı . 2. aşılamadan sonra 1 ay ara verdik 2. ay başladık . doktor öyle uygun gördü. aşılama nasip gerçi tüm tedaviler öyle. 5 milyon spermle hamile kalan da var yani belli olmaz.

Son düzenleme:
Back
X