• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama sonrası pozitif

• Konu Sahibi Konu Sahibi mct
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mct

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
40
0
36
İstanbul
kızlar yardım bugün aşılamadan sonra 8.günüm idrar testim pozitif şimdi diceksinizki çatlatma iğnesinin etkisi hesaplarsak eğer aşılama olalı 8.gün ama çatlatma iğnesini vücuda enjekte 2 gün önceden yapıyoruz yani 10.gün oluyor iğnenin sevineyimmi yani hemde çizgi direk çıktı ve net silik falan da değil ama aşılamamın 8.günümdeyim çatlatma iğnesinide vuralı 10.gün oluyor bilgilendirin ltf ilk gebeliğimdeaşılamanın 10.günü anlamıştım betada ama 10.güne gelmeden dayanamyıp yaptım

kızlar yardım bugün aşılamadan sonra 8.günüm idrar testim pozitif şimdi diceksinizki çatlatma iğnesinin etkisi hesaplarsak eğer aşılama olalı 8.gün ama çatlatma iğnesini vücuda enjekte 2 gün önceden yapıyoruz yani 10.gün oluyor iğnenin sevineyimmi yani hemde çizgi direk çıktı ve net silik falan da değil ama aşılamamın 8.günümdeyim çatlatma iğnesinide vuralı 10.gün oluyor bilgilendirin ltf ilk gebeliğimdeaşılamanın 10.günü anlamıştım betada ama 10.güne gelmeden dayanamyıp yaptım

merhaba mct , ya ne zaman aşılama yaptırdın hangi tarihte çok erken değil mi sonuç benim de ilk aşılamam 2 ocak ta yaptırdım ama beklemedeyim biraz da tecrübesizim tabi ilk olunca :) ama senin adına çok sevindim Rabbim inş. dualarımızı kabul eder ve 2012 de bebişlerimiz gelir.

cnm seni ümitlendirmek istemem ama bugün benim iğneden sonraki 7.günüm ve biraz önce merak edip evdeki testimi yaptım ve silik bile ikinci çizgi çıkmadı yani iğnenin etkisiyle bile olsa positiv göstermedi...tabi bu herkesin vucuduna ve yaptığımız testlerin duyarlılıklarına göre değişir ama yine bana hamileymişsin gibi geldi inşallah öledir:) buarada bende bidahaki ay aşılama yaptırcam inşallah dua et bizlerede:)

şöyle ki arkadaşlar erken gebelik testi yaptım ben aşılamanın 8.günü bugün çatlatma iğnesininde 10.günü öyle hesaplıyorum bilmiyorum arkadaşlar silik değil bariz net çıktı yani anlamadımki cuma kan testim var bakalım

cnm seni ümitlendirmek istemem ama bugün benim iğneden sonraki 7.günüm ve biraz önce merak edip evdeki testimi yaptım ve silik bile ikinci çizgi çıkmadı yani iğnenin etkisiyle bile olsa positiv göstermedi...tabi bu herkesin vucuduna ve yaptığımız testlerin duyarlılıklarına göre değişir ama yine bana hamileymişsin gibi geldi inşallah öledir:) buarada bende bidahaki ay aşılama yaptırcam inşallah dua et bizlerede:)

amin canım inşallah hepimiz gebe kalırızda kafamın almadığı çatlatma iğnesi bazısında 10güne kadar kalıyor bazısına göre seninki gibi mesela 7.günde kayıp oluyor şaşırtıcı yaaa neye inancaz bilmiyom valla

amin canım inşallah hepimiz gebe kalırızda kafamın almadığı çatlatma iğnesi bazısında 10güne kadar kalıyor bazısına göre seninki gibi mesela 7.günde kayıp oluyor şaşırtıcı yaaa neye inancaz bilmiyom valla

doğru sölüyosun cnm ama sanırım herkeste etkisi farklı oluyor iğnenin etkisi...inşallah güzel haberler verirsin bize...

merhba benimde 2 ocakta aşılamam yapıldı bende dayanamıycam test yapıcam heralde benim yumoşlar kendileri çatlamış yani çatlatma iğnesi yapılmadı şimdi test yapsam idrarda çıkarmı dr 17 ocak dedi ama çok merak ediyorum
:18:

insallah hersey gönlünce olsun test gününde bizi haberdar et

merhba benimde 2 ocakta aşılamam yapıldı bende dayanamıycam test yapıcam heralde benim yumoşlar kendileri çatlamış yani çatlatma iğnesi yapılmadı şimdi test yapsam idrarda çıkarmı dr 17 ocak dedi ama çok merak ediyorum
:18:

bugün sanırım 11.günün çıkar kanda ben ilkçocuğumu kanda 10.gün öğrendim sonuç 20ydi bence bekleme yaptır kafan rahatlasın ama eğer aşılama sonrası ilişki olmadıysa uygula testi ben yapmadım oyüzden aşılama gününü baz alıyorum inş kan testime göre yazıcam buraya

bugün sanırım 11.günün çıkar kanda ben ilkçocuğumu kanda 10.gün öğrendim sonuç 20ydi bence bekleme yaptır kafan rahatlasın ama eğer aşılama sonrası ilişki olmadıysa uygula testi ben yapmadım oyüzden aşılama gününü baz alıyorum inş kan testime göre yazıcam buraya

dr ertesi gün ilişki dedi ozaman oldu sonra olmadı yaa bide bi arkadaşımla aynı dr aşılama yaptırdık gerçi o doğum yaptı geçen hafta neyse dr ona 2gün hiç kalkma wc dışında demiş bana çalışabilirsin dedi neye göre değişiyo bu kafama takılıyo böyle düşününce umutsuzluğa kapılıyorum
sizin nasıl oldu aşılama sonrası?

dr ertesi gün ilişki dedi ozaman oldu sonra olmadı yaa bide bi arkadaşımla aynı dr aşılama yaptırdık gerçi o doğum yaptı geçen hafta neyse dr ona 2gün hiç kalkma wc dışında demiş bana çalışabilirsin dedi neye göre değişiyo bu kafama takılıyo böyle düşününce umutsuzluğa kapılıyorum
sizin nasıl oldu aşılama sonrası?

valla arkadaşım doktorlara kalsa 15 20 dak yatmak yeterli ama şöyle bir durum varki döllenme gerçekleşse dahi bu sefer rahime yerleşene kadar bozulan kaybolan gebelikler var kadının ruhu dahi duymadan bence arkadaşım tutmazsa birdahaki aşılamanda 2 gün yatma imkanın varsa yat derim ben nedense zaten yarın test günüm ama gebe olmadığımı düşünmeye başladım 3 e start vericem glb çok zor süreçler bunlar

mrb bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnem çarşamba günü yapıldı bir de lutenly diye bir ilaç verdi çatlatma iğnesinin 13.günü gel bakalım dedi gebelik varsa ultrasonda görünürmü acaba:50:

kızlar ben de salı günü iğne vuruldum koldan cuma günü sabah saat 6 için ilişki önerdi birde cumartesi için önerdi.ben ilişkiden 2,5 saat sonra ayağa kalktım doktor bir saat yatsan yeterli olur dedi siz ce tutmuşmudur bugün kontrolum var kese gözükürmü

Merhabalar,

benimde 21 ocakta transferim yapildi, 6 subat test günüm. Sabirsizlikla bekliyorum, ama yarin dayanayip 1 test alip yapicam galiba.

Son düzenleme:
Back
X