Aşılama Aşılama sonrası progestan 200 mg kullananlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mor recel

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
119
33
18
43
Merhaba hanımlar, 21 şubatta aşılama yaptırdık, 12 gün boyunca kullanmam için progestan 200 mg ilaç verdi doktorumuz. Uygulamama göre 5 martta regl olmam gerekiyordu olmadım, doktoruma sordum ilaç yüzünden gecikme olmuştur diyemem dedi aşılama mı tuttu ilaç yüzünden mi regl olmadım emin değilim😌 testi 3 gün sonra yaptıracağız. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız🌺☺️

Merhaba, progestan bir tür hormon ve adet gecikmesi gibi sonuçlar doğurabiliyor maalesef. Umarım testiniz pozitif çıkar. Üç gün kısa bir zaman dilimi, ancak sizin için bitmeyecek buna eminim:) beklemekten başka çare yok. En yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba, progestan bir tür hormon ve adet gecikmesi gibi sonuçlar doğurabiliyor maalesef. Umarım testiniz pozitif çıkar. Üç gün kısa bir zaman dilimi, ancak sizin için bitmeyecek buna eminim:) beklemekten başka çare yok. En yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim amin🙏☺️ Progestan 100 mg kesıyor ama 200 için kesmez gibi seyler okumustum, kullanan var mı dıye emin olmak ıstedım heycan işte☺️☺️ Sizde var mı bebiş?

Çok teşekkür ederim amin🙏☺ Progestan 100 mg kesıyor ama 200 için kesmez gibi seyler okumustum, kullanan var mı dıye emin olmak ıstedım heycan işte☺☺ Sizde var mı bebiş?
bir aşılama, iki tüp bebek denemesi, hormon tedavileri ile gecen 3 sene sonunda şükür var :anneadayı: şu an 25 haftalık. Umarım çok uğraşmak zorunda kalmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ama uğraşmak zorunda kalırsanız da kesinlikle pes etmeyin. Umutsuzluğa kapılmayın, olur olmadık insanların söylediklerine kulak asmayın. Sadece doktorunuzun önerilerini ciddiye alın. Sizi en iyi şekilde yönlendirecek tek kişi kesinlikle odur.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle :KK200:

bir aşılama, iki tüp bebek denemesi, hormon tedavileri ile gecen 3 sene sonunda şükür var :anneadayı: şu an 25 haftalık. Umarım çok uğraşmak zorunda kalmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ama uğraşmak zorunda kalırsanız da kesinlikle pes etmeyin. Umutsuzluğa kapılmayın, olur olmadık insanların söylediklerine kulak asmayın. Sadece doktorunuzun önerilerini ciddiye alın. Sizi en iyi şekilde yönlendirecek tek kişi kesinlikle odur.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle :KK200:
Benim de bu 3. Aşılamam oldu, bıde doğal yolla hamile kaldım ama maalesef düştü. Epey yorucu bi süreç Allah hakkımızda hayırlısını versin, çok sevindim hamile olmanıza darısı başıma dualarınızda bana da yer açın pazar büyük gün🥰

Back
X