Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal hayatıma devam ettim tabii ağır falan kaldırmadım tutması ihtimaline karşı. 2 kere çipli denedik tutmadı hayırlısı değilmiş dedik tüp bebekte oldu şükür. Sperm azsa eğer biraz düşük aşılama şansı malesef. Tavsiyem kendini çok dinleme ve strese sokma normal hayatına devam et süreç boyunca hayırlısı olur umarımKizlar asilamadan sonra neler yaptiniz. Kac gün yattiniz yada yatmadiniz. Neler yiyip içtiniz. Aşılama tuttu mu tutmadi mi. Onerileri bekliyorum.
Kizlar asilamadan sonra neler yaptiniz. Kac gün yattiniz yada yatmadiniz. Neler yiyip içtiniz. Aşılama tuttu mu tutmadi mi. Onerileri bekliyoru
Ben aşilama sonrası 2 gün yattım ilk iki gün kasık agrisi oldu .doktorum 12 gün test yaptır demişti dayanamadim 9 gün yaptırdım negatif sonuç aldim 12 gün yaptırdım negatif sonuç aldim doktoruma danıştim aşılamayi tekrar deneyelim dedi .adet olmayı bekliyordum aşılama sonrası 18 gün tekrar test verdim 522 çıktı pozitife döndü inanamadık. Muhtemelen 12 gün bile erken test yaptırmak için.Kizlar asilamadan sonra neler yaptiniz. Kac gün yattiniz yada yatmadiniz. Neler yiyip içtiniz. Aşılama tuttu mu tutmadi mi. Onerileri bekliyorum.
Allahim sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin insallh. Insallh bnmde sonucum pozitif olur. Ilk asilamam malesef tutmadi. Bu 2. Asilama...Ben aşilama sonrası 2 gün yattım ilk iki gün kasık agrisi oldu .doktorum 12 gün test yaptır demişti dayanamadim 9 gün yaptırdım negatif sonuç aldim 12 gün yaptırdım negatif sonuç aldim doktoruma danıştim aşılamayi tekrar deneyelim dedi .adet olmayı bekliyordum aşılama sonrası 18 gün tekrar test verdim 522 çıktı pozitife döndü inanamadık. Muhtemelen 12 gün bile erken test yaptırmak için.
Peki yediginiz ictiniz yaptiginiz birseyler var mi. Şunları yaptim dediginBen aşilama sonrası 2 gün yattım ilk iki gün kasık agrisi oldu .doktorum 12 gün test yaptır demişti dayanamadim 9 gün yaptırdım negatif sonuç aldim 12 gün yaptırdım negatif sonuç aldim doktoruma danıştim aşılamayi tekrar deneyelim dedi .adet olmayı bekliyordum aşılama sonrası 18 gün tekrar test verdim 522 çıktı pozitife döndü inanamadık. Muhtemelen 12 gün bile erken test yaptırmak için.
Negatif çıktıktan sonra kendimi hiç ağır işlerden çekmedim.hatta ablam doğum yaptı refakatci kaldım onu kaldırdım indirdim hastane isleri vardı koşturmaca yasadim baya .yani uzun lafın kısası Rabbım vermek isteyince herkosulda nasip ediyorPeki yediginiz ictiniz yaptiginiz birseyler var mi. Şunları yaptim dedigin
Amin Rabbım isteyen herkese tattirsin benim ikinci gebeliğim ilk gebeligim 10 haftada kalbi durdu bu gebelikte dolayisiyla yine aynı olucak diye çok korkuyoruz hersey Allahtan hayırlısıyla kucağımıza aliriz inşallahAllahim sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin insallh. Insallh bnmde sonucum pozitif olur. Ilk asilamam malesef tutmadi. Bu 2. Asilama...
Insallh saglikli bir sekilde kucagina alirsin cnm.Amin Rabbım isteyen herkese tattirsin benim ikinci gebeliğim ilk gebeligim 10 haftada kalbi durdu bu gebelikte dolayisiyla yine aynı olucak diye çok korkuyoruz hersey Allahtan hayırlısıyla kucağımıza aliriz inşallah
Merhaba ben de 21 ocakta ilk aşılamami oldum. Aşılama sonrası kasik ağrılarım oldu arada. dinlenmeye dikkat ediyorum her ihtimale karşı. ve çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem ile avokadoyu okumuştum tutunmaya yardımcı onları tükettim. cumaya kadar regl olmazsam test yapacağım. hepimizin hakkında hayırlısı olsunPeki yediginiz ictiniz yaptiginiz birseyler var mi. Şunları yaptim dedigin
Hadi insallh guzel haberlerini aliriz cnm. Allahim gönlüne göre versin inşallah.Merhaba ben de 21 ocakta ilk aşılamami oldum. Aşılama sonrası kasik ağrılarım oldu arada. dinlenmeye dikkat ediyorum her ihtimale karşı. ve çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem ile avokadoyu okumuştum tutunmaya yardımcı onları tükettim. cumaya kadar regl olmazsam test yapacağım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Asilamadan sonra kac gün yattinizMerhaba ben de 21 ocakta ilk aşılamami oldum. Aşılama sonrası kasik ağrılarım oldu arada. dinlenmeye dikkat ediyorum her ihtimale karşı. ve çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem ile avokadoyu okumuştum tutunmaya yardımcı onları tükettim. cumaya kadar regl olmazsam test yapacağım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Avokado da tüketin çok faydası var. İnternette araştırın ben aşılama sonrası tükettim, çok şükür olumlu sonuçlandı. Çiğ fındık içi, ceviz, avokadaBende 26 ocakta aşılama yaptırdım. Şimdi istirahat ediyorum. Bol bol su tüketiyorum. Bi de kabak çekirdeğinin çok faydası olduğunu söylediler onu tüketiyorum. Onun dışında dinleniyorum yatıyorum
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, banada dün aşılama yapıldı, heyecanlı bi durum ilk aşılamam benimde, nette çok düşük ihtimal ilk aşılamada tutması diyorlar ama hayırlısı olsun nasibimizde varsa bizde positiv görürrüz senin gibi :)Ben aşilama sonrası 2 gün yattım ilk iki gün kasık agrisi oldu .doktorum 12 gün test yaptır demişti dayanamadim 9 gün yaptırdım negatif sonuç aldim 12 gün yaptırdım negatif sonuç aldim doktoruma danıştim aşılamayi tekrar deneyelim dedi .adet olmayı bekliyordum aşılama sonrası 18 gün tekrar test verdim 522 çıktı pozitife döndü inanamadık. Muhtemelen 12 gün bile erken test yaptırmak için.
Evet benm doktorum asilamanin oldugu gunu 'de saydiHerkese selam aşılamadan sonra test için aşılama günüde sayılıyor mu kızlar..
Tamam canım sağolEvet benm doktorum asilamanin oldugu gunu 'de saydi
Amin inşallah bende pek umutlu değildim açıkçası yumurtlamiyorum normalde 2 ay kesilmeyen kanamam oldu doktor aşılama yapalım dedi Allah nasip etti tuttu inşallah sizin ve bu konuda emek harcayan herkese nasip ederRabbim kucağınıza almayı nasip etsin, banada dün aşılama yapıldı, heyecanlı bi durum ilk aşılamam benimde, nette çok düşük ihtimal ilk aşılamada tutması diyorlar ama hayırlısı olsun nasibimizde varsa bizde positiv görürrüz senin gibi :)
Bugün bende aşılama oldum daha önce başka doktor başka yerde yaptırmıştım hiç ağrı sızı hiç bi şey yoktu ama bugünkü aşılamada Eve geldim dinlendim uyumuşum uyandım bi ağrı var yumurtalık tarafımda bunu yaşayan var mı ilk defa oldu böyle korkmalı mıyım rahat mı etmeliyim bilemedimMerhaba ben de 21 ocakta ilk aşılamami oldum. Aşılama sonrası kasik ağrılarım oldu arada. dinlenmeye dikkat ediyorum her ihtimale karşı. ve çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem ile avokadoyu okumuştum tutunmaya yardımcı onları tükettim. cumaya kadar regl olmazsam test yapacağım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun