- 23 Şubat 2021
- 15
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi wessluren-1
-
Merhaba bu belirtiler iğnedende olabiliyor hormon iğnesi sonuçta, gebelik belirtiside olabiliyor kişiden kişiye değişiyor açıkcası. Ben aşılama yaptırdığımda bendede olmuştu ama hamile değildim ama başka olanlarda vardı hamileydiMerhabalar ben 24 de çatlatma iğnesi vurup 26 da aşılama oldum ilk gün aşırı kasık ağrısı oldu işlem sonrası yarım saat sonra birşey olmadı ama aşılamanın beşinci gününden bugüne çok fazla kasık ağrım bel ağrım ve gögüs ağrım ve halsizlik oldu bu çatlatma iğnesindem dolayımı yoksa böyle olup hamile kalan var mı lütfen cevap verip aydınlatın beni beklemek çok zorbugün 8.günüm
Canım hamilesin sanırım inşallah sağlıcakla kucağına alırsınMerhaba bu belirtiler iğnedende olabiliyor hormon iğnesi sonuçta, gebelik belirtiside olabiliyor kişiden kişiye değişiyor açıkcası. Ben aşılama yaptırdığımda bendede olmuştu ama hamile değildim ama başka olanlarda vardı hamileydien iyisi beklemek 10.gün test verseniz kanda çıkar aslında hayırlısı olsun sizin için
Sonuüçünüz ne oldu bilgi verirmişsiniz ?Merhabalar ben 24 de çatlatma iğnesi vurup 26 da aşılama oldum ilk gün aşırı kasık ağrısı oldu işlem sonrası yarım saat sonra birşey olmadı ama aşılamanın beşinci gününden bugüne çok fazla kasık ağrım bel ağrım ve gögüs ağrım ve halsizlik oldu bu çatlatma iğnesindem dolayımı yoksa böyle olup hamile kalan var mı lütfen cevap verip aydınlatın beni beklemek çok zorbugün 8.günüm
Teşekkür ederim amin inşallahCanım hamilesin sanırım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın10. Gün mü kan verdin ? Kaç çıkmıştı değerin ?
Sonuüçünüz ne oldu bilgi verirmişsiniz ?
Bu arada aşılamayla olmadı benim hamileliğim iki aşılamamda negatifti. tüp bebekle oldu.Canım hamilesin sanırım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın10. Gün mü kan verdin ? Kaç çıkmıştı değerin ?
Sonuüçünüz ne oldu bilgi verirmişsiniz ?
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al inşallahBu arada aşılamayla olmadı benim hamileliğim iki aşılamamda negatifti. tüp bebekle oldu.
Aşılamadada ortalama 10günde çıkıyor. Aslında farklı değil ikisindede 12.gün test istiyor genelde doktorlarTebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al inşallahaşılama ile tüp test zamanları farklı oluyor tabi. Ben aşılama sandım canım bu ay aşılama tedavisine başladım da dikkatimi çekti.
ya bazı dr 16. Regl olmazsan test yap diyormuşAşılamadada ortalama 10günde çıkıyor. Aslında farklı değil ikisindede 12.gün test istiyor genelde doktorlar
Ben hep 10.gün yapmıştım aşılamalarda 16 bencede uzun. Hayırlısı olsun sizin içinya bazı dr 16. Regl olmazsan test yap diyormuşBende 12. Gün yaparım dayanamam o kadar
Aşılama işleminden 2 gün önce kullanılır ovitrelle. Yumurta çatlasın diye.Merhaba , aşılamadan sonra ovitrella kullandınız mı ?
Evet biliyorum onu ancak ben bugün aşılama oldum doktorum haftaya ovitrella vurulmamı söyledi bana pek mantıklı gelmiyor acaba başka bu şekilde yaptıran var mı diye merak ettimAşılama işleminden 2 gün önce kullanılır ovitrelle. Yumurta çatlasın diye.
Kaç tane yumurtaNaz gelişmişti aşılama öncesindeEvet biliyorum onu ancak ben bugün aşılama oldum doktorum haftaya ovitrella vurulmamı söyledi bana pek mantıklı gelmiyor acaba başka bu şekilde yaptıran var mı diye merak ettim
1 tane yumurtam geliştiKaç tane yumurtaNaz gelişmişti aşılama öncesinde
Çok ilginç sizin yerinizde ben olsam bende tereddüt ederdim. Bence başka bir doktora danışın. hiç duymadığım bişey1 tane yumurtam gelişti
Evet bende hiç duymadım gerçekten , dediğiniz gibi başka bir doktora daha danışacağımÇok ilginç sizin yerinizde ben olsam bende tereddüt ederdim. Bence başka bir doktora danışın. hiç duymadığım bişey
İnşallah aşılamanız tutar. Bazen drlarda karıştıryorlar insanlık hali belki gerekli biz bilmiyoruzEvet bende hiç duymadım gerçekten , dediğiniz gibi başka bir doktora daha danışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?