Aşılama sonrası

busenazzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
374
83
18
24
Merhaba aşılamanın 3. Gunundeyim aşırı göğüs hassasiyeti ve yeni baslayan kasik ağrısı var ( aşılama yapıldığı gün bile ağrım yoktu) aranızda boyle olan var mı veya böyle olup pozitif sonuç alan ??

Merhaba aşılamanın 3. Gunundeyim aşırı göğüs hassasiyeti ve yeni baslayan kasik ağrısı var ( aşılama yapıldığı gün bile ağrım yoktu) aranızda boyle olan var mı veya böyle olup pozitif sonuç alan ??
Kullandigin ilaclar da yapabiliyor belirti. Progestan bende hep göğüs hassasiyeti yapmıştır.
2 Asilamada da butun belirtileri yaşadım ve negatif sonuç aldim. Belirtilere takılmayın ve sürekli kendinizi dinlemeyin. Hayirlisiyla tutsun insallah

Merhaba hanımlar. Yazılanların çoğunu okudum, umuyorum ki hepiniz güzel sonuçlar almışsınızdır. Ben de 21 Haziranda ilk aşılamamı yaptım. Sonrasında tabii ki dinlenmeye geçtim ihtiyaçlar haricinde uzanmayı tercih ettim. Biliyorum test için erken, olumlu-olumsuz düşünmek için erken. Ama insan kendini düşünmekten alıkoyamıyor. Üçüncü günümdeyim ve ara ara baş dönmelerim bel ve sırt ağrılarım oluyor. Karnımda da gerginlik hissi mevcut, ara ara kramplar girip çıkıyor. Umuyorum ki ben de güzel sonuçlar alırım. Sizce testi ne zaman yapmalıyım? Ve tabii ki dualarınıza talibim 🥺

Merhaba hanımlar. Yazılanların çoğunu okudum, umuyorum ki hepiniz güzel sonuçlar almışsınızdır. Ben de 21 Haziranda ilk aşılamamı yaptım. Sonrasında tabii ki dinlenmeye geçtim ihtiyaçlar haricinde uzanmayı tercih ettim. Biliyorum test için erken, olumlu-olumsuz düşünmek için erken. Ama insan kendini düşünmekten alıkoyamıyor. Üçüncü günümdeyim ve ara ara baş dönmelerim bel ve sırt ağrılarım oluyor. Karnımda da gerginlik hissi mevcut, ara ara kramplar girip çıkıyor. Umuyorum ki ben de güzel sonuçlar alırım. Sizce testi ne zaman yapmalıyım? Ve tabii ki dualarınıza talibim 🥺
Merhaba ben 16sında 2. Aşılamamı oldum adetim 30u ben adeti bekleyeceğim olmazsa kan vereceğim ama 12. Günden sonra test yapılabilir bence umarım güzel sonuçlar alırız

Sizlere Umut olur inşallah benim hikayem😊

Bir kızım var 10 yaşında ve tam 7 senedir 2. Çocuğunuzu istiyoruz, sebebi olmiyan nedenlerden olmadı, 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Üç sene önce ilk aşılamamı özel bir hastanede yapdim ve Dr. bana çok ama çok umut vermişti, çok umutluydum ozaman, kesin olucak dedim. Dr. Çok umutluydu ve bende gebe kalmadan psikolojik olarak bütün belirtileri yaşamıştım. Sonra günüm gelmeden adet olunca çok üzülmüştüm ve Dr. Lara küşmüştüm. Seneler sonra tekrar Dr. gideyim dedim 6 ay normal femera sade kullandım, yumurtam gelişiyordu ama döllenme olmuyordu bir türlü, en son aşılama dediler tekrardan, tmm dedim tabi hiç umutlu değilim, olmicak tutmicak gözü ile baktım. Aşılama günü okadar çok su içmiştim ki, aşılama dan hemen sonra en fazla 2 dk dayanabildim ve altına kaçırdım, baya baya bütün hepsi boşa gitti dedim, kesin tutmaz artık dedim. 14. Gün geçti tabi ben hiç bir semptom yaşamadım, çünkü olmicak gözü ile bakdigim için, sadece adet tarihinden bir hafta önce lekelenme oldu birkez ve ağzım çok kuruyordu, sürekli su içiyordum ama geçmiyordu.

Şimdi 6 haftalık gebeyim. Demek istediğim, gerçekten herşeyin bir vaktı zamanı var, tam 7 sene bekledik biz bu anı, her ay olucak diye kafa yorduk sürekli, oysaki olmaz imkansız dediğim ay oldu.

Rabbim istiyen herkese en kolayından nasip etsin inşallah 🤲

Bende 4 temmuzda oldum akşamı peçeteye gelen pembe bır leke geldı doktorum normal dedı kanama çoğalmadıkca normal dedi
Bugun 11. Gun erken ama test vereceğim birazdan. Cok agri oldu sonrasında o lekeler saydam beyaz seklinde hep gelmeye devam etti ama bu kadar agri sizi iki büklüm gezince ben umudu kestim kendimden heralde bende birsey var ve vücudum gebeligi kabul etmiyor hissine kapildim

Bende 30 haziranda yaptırdım 10 gün bugün test yaptım negatif hiç umudum kalmadı

Bugun 11. Gun erken ama test vereceğim birazdan. Cok agri oldu sonrasında o lekeler saydam beyaz seklinde hep gelmeye devam etti ama bu kadar agri sizi iki büklüm gezince ben umudu kestim kendimden heralde bende birsey var ve vücudum gebeligi kabul etmiyor hissine kapildim
Sonucunuz ne oldu

Back
X