Aşılama sonrası

busenazzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
217
46
18
24
Merhaba aşılamanın 3. Gunundeyim aşırı göğüs hassasiyeti ve yeni baslayan kasik ağrısı var ( aşılama yapıldığı gün bile ağrım yoktu) aranızda boyle olan var mı veya böyle olup pozitif sonuç alan ??

Kullandigin ilaclar da yapabiliyor belirti. Progestan bende hep göğüs hassasiyeti yapmıştır.
2 Asilamada da butun belirtileri yaşadım ve negatif sonuç aldim. Belirtilere takılmayın ve sürekli kendinizi dinlemeyin. Hayirlisiyla tutsun insallah

Merhaba hanımlar. Yazılanların çoğunu okudum, umuyorum ki hepiniz güzel sonuçlar almışsınızdır. Ben de 21 Haziranda ilk aşılamamı yaptım. Sonrasında tabii ki dinlenmeye geçtim ihtiyaçlar haricinde uzanmayı tercih ettim. Biliyorum test için erken, olumlu-olumsuz düşünmek için erken. Ama insan kendini düşünmekten alıkoyamıyor. Üçüncü günümdeyim ve ara ara baş dönmelerim bel ve sırt ağrılarım oluyor. Karnımda da gerginlik hissi mevcut, ara ara kramplar girip çıkıyor. Umuyorum ki ben de güzel sonuçlar alırım. Sizce testi ne zaman yapmalıyım? Ve tabii ki dualarınıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…