- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Tugcekumsal
-
Teşekkür ederim inşallah tutmuşturAşılama sonrası yaşadığınız belirtiler gayet normal yumurta boyutun ise gerçekten çok iyi ama 6. Gün henüz çok erken daha embriyonun tutunması yeni yeni gerçekleşiyordur
Ortalama 5 gün sonra 6 gün sonra kan versen çıkar ama olup olmadığı..
Rica ederim inşallahTeşekkür ederim inşallah tutmuştur
Amin inşallah Allah razı olsunRica ederim inşallahAllah kucağımızı boş bırakmasın
Sonucunuz ne olduTeşekkür ederim inşallah tutmuştur
Benim de kist oluşmuş 1 ay ertelendiMalesef negatif bu ay yeniden deniyoruz yarın yumurtaları kontrol edecek muhtemelen çarşamba yeni aşılamayi yapar
Hadi ya vardır bunda da bir hayır bende bugün gittim 1 tane güzel yumurta var dedi perşembe yapılacak yenidenBenim de kist oluşmuş 1 ay ertelendi
Hangi şehirde yaşıyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsunHadi ya vardır bunda da bir hayır bende bugün gittim 1 tane güzel yumurta var dedi perşembe yapılacak yeniden
Mersinde yaşıyorum üniversite hastanesine gittim tüp bebek fiyatlarını sordum bana çok absürt çok yüksek bir rakam verdiler inşallah gerek kalmaz ona çünkü yaptıramam siz nerde yaşıyorsunuzHangi şehirde yaşıyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun
Bende ankarada yaşıyorum tedaviye Bilkent şehir hastanesinde devam ediyorum ama çarşamba üniversite hastanesine gideceğimMersinde yaşıyorum üniversite hastanesine gittim tüp bebek fiyatlarını sordum bana çok absürt çok yüksek bir rakam verdiler inşallah gerek kalmaz ona çünkü yaptıramam siz nerde yaşıyorsunuz
Ortak çocuğunuz yoksa ve kadın eş 40 yaşından gün almamış da rapor çıkıyor 2 aşılamadan sonra değerlendirin derimMersinde yaşıyorum üniversite hastanesine gittim tüp bebek fiyatlarını sordum bana çok absürt çok yüksek bir rakam verdiler inşallah gerek kalmaz ona çünkü yaptıramam siz nerde yaşıyorsunuz
Aaa nasıl oluyor bugün sordm siz uygun değilsiniz dediler 2yildir evliyim yaşım 30 amh değerim de düşük değilOrtak çocuğunuz yoksa ve kadın eş 40 yaşından gün almamış da rapor çıkıyor 2 aşılamadan sonra değerlendirin derim
Aaaa olmayacağını bile bile özel olmazsa sizin tupunuz neden kapalıBende ankarada yaşıyorum tedaviye Bilkent şehir hastanesinde devam ediyorum ama çarşamba üniversite hastanesine gideceğim
Sağ tüpüm kapalıylen ordaki yumurta ile aşılama yaptılar şehir hastanesine güvenim kalmadı maalesef
3 yıllık evlilik şartı var ondan demişlerdir 3 yıl dolana kadar aşılama sartinizi tamamlayın 2 iğneli 3 yil dolar dolmazda tüp bebeğe baslarsinizAaa nasıl oluyor bugün sordm siz uygun değilsiniz dediler 2yildir evliyim yaşım 30 amh değerim de düşük değil
Evet perşembe günü 2.asilama yapılacak inşallah gerk kalmaz tüp bebek tedavisine çok teşekkür ederim3 yıllık evlilik şartı var ondan demişlerdir 3 yıl dolana kadar aşılama sartinizi tamamlayın 2 iğneli 3 yil dolar dolmazda tüp bebeğe baslarsiniz
Hsgde kapalı çıktıAaaa olmayacağını bile bile özel olmazsa sizin tupunuz neden kapalı
Hsgde kapalı çıktı
Doğuştan da olabilirmiş
Sonradan enfeksiyon yüzünden de
Yani kısaca bende bilmiyo