• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası

Tugcekumsal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba kızlar ben 2.evliligimi yaptım ilk evliligimden 2 çocuğum var sonra kordonlarimi baglattim yeniden evlenince kordonlarimi actirdim sağ tüp açılmadı sol tüp açıldı rahim yumurtaliklarim iyi eşimin sperm testi de iyi ama yine de 2 yıldır olmadı normal yollardan 2 defa kimyasal geçirdim bu ay asilama yaptirdik kloen kullanmaya başladım adetin 2.gunu 2 mart catlatma ignesi yaptım 4 martta asilama yapıldı sağ kapalı tupte 2 sol açık tupte 1 tane 23 mm yumurta varmış asilama sonrasi ilk 2 gün çok ağrım oldu sonra azaldı hala kaşık ağrım var göğüs uçlarım el deyince ağrıyor başka da ağrı yok hafif de bel ağrısı başladı bugün sizce tutmusmudur yardım edin lütfen 14.gun doktora gidecem bugün daha 6.gun her ay umut edip ters köşe olmaktan yoruldum sizlerde nasıl belirtileri oldu

Aşılama sonrası yaşadığınız belirtiler gayet normal yumurta boyutun ise gerçekten çok iyi ama 6. Gün henüz çok erken daha embriyonun tutunması yeni yeni gerçekleşiyordur
Ortalama 5 gün sonra 6 gün sonra kan versen çıkar ama olup olmadığı..🙏🏻

Aşılama sonrası yaşadığınız belirtiler gayet normal yumurta boyutun ise gerçekten çok iyi ama 6. Gün henüz çok erken daha embriyonun tutunması yeni yeni gerçekleşiyordur
Ortalama 5 gün sonra 6 gün sonra kan versen çıkar ama olup olmadığı..🙏🏻
Teşekkür ederim inşallah tutmuştur

Malesef negatif bu ay yeniden deniyoruz yarın yumurtaları kontrol edecek muhtemelen çarşamba yeni aşılamayi yapar

Hangi şehirde yaşıyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun
Mersinde yaşıyorum üniversite hastanesine gittim tüp bebek fiyatlarını sordum bana çok absürt çok yüksek bir rakam verdiler inşallah gerek kalmaz ona çünkü yaptıramam siz nerde yaşıyorsunuz

Mersinde yaşıyorum üniversite hastanesine gittim tüp bebek fiyatlarını sordum bana çok absürt çok yüksek bir rakam verdiler inşallah gerek kalmaz ona çünkü yaptıramam siz nerde yaşıyorsunuz
Bende ankarada yaşıyorum tedaviye Bilkent şehir hastanesinde devam ediyorum ama çarşamba üniversite hastanesine gideceğim
Sağ tüpüm kapalıylen ordaki yumurta ile aşılama yaptılar şehir hastanesine güvenim kalmadı maalesef

Ortak çocuğunuz yoksa ve kadın eş 40 yaşından gün almamış da rapor çıkıyor 2 aşılamadan sonra değerlendirin derim

Ortak çocuğunuz yoksa ve kadın eş 40 yaşından gün almamış da rapor çıkıyor 2 aşılamadan sonra değerlendirin derim
Aaa nasıl oluyor bugün sordm siz uygun değilsiniz dediler 2yildir evliyim yaşım 30 amh değerim de düşük değil

Bende ankarada yaşıyorum tedaviye Bilkent şehir hastanesinde devam ediyorum ama çarşamba üniversite hastanesine gideceğim
Sağ tüpüm kapalıylen ordaki yumurta ile aşılama yaptılar şehir hastanesine güvenim kalmadı maalesef
Aaaa olmayacağını bile bile özel olmazsa sizin tupunuz neden kapalı

Aaa nasıl oluyor bugün sordm siz uygun değilsiniz dediler 2yildir evliyim yaşım 30 amh değerim de düşük değil
3 yıllık evlilik şartı var ondan demişlerdir 3 yıl dolana kadar aşılama sartinizi tamamlayın 2 iğneli 3 yil dolar dolmazda tüp bebeğe baslarsiniz

3 yıllık evlilik şartı var ondan demişlerdir 3 yıl dolana kadar aşılama sartinizi tamamlayın 2 iğneli 3 yil dolar dolmazda tüp bebeğe baslarsiniz
Evet perşembe günü 2.asilama yapılacak inşallah gerk kalmaz tüp bebek tedavisine çok teşekkür ederim

Aaaa olmayacağını bile bile özel olmazsa sizin tupunuz neden kapalı
Hsgde kapalı çıktı
Doğuştan da olabilirmiş
Sonradan enfeksiyon yüzünden de
Yani kısaca bende bilmiyorum

Hım anladım benimde kapalı ama ben kendim baglatmistim ikinci evliliği yapınca actirdim ama sadece sol açıldı
Hsgde kapalı çıktı
Doğuştan da olabilirmiş
Sonradan enfeksiyon yüzünden de
Yani kısaca bende bilmiyo

Back
X