Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende luteal faz yetmezliği var, duphaston yetersiz geliyor progesteron olarak onu kullansam da kahverengi lekelenme devam ediyor. o yüzden ya progestan fitil ya tarlusal veriyo doktorum. hiç progesteron baktırdınız mı kanda?
Merhaba kızlar
Ben tüp bebeğe başlamıştım 7 gun iğne kullandım 8 gün pazartesi doktora gittim 18 m sağ tarafta tek bir yumurtam büyümüştü bana 3 tane igne söyledi onları vurmami birini diğer iğneyi vurduğun saatte diğer igneyide saat 22.30 vur dedi 2 tanesini çatlatma inesiydi carsamba sabah 8 de hurda ol yumurtayi toplicakti gittim Çarşamba sabah ilk esimden sperm alındı sonrası ben muayne oldum ve doktor yumurtamin catladigini bunu aşılama olarak değerlendirelim dedi bende kabul ettim 12 ağustosta aşılama yapıldı bugün 8 günüm 2 gün önce test yaptım merakimdna silik ciGi vardı si hamilelik olabilir mi
Amin hepimizin 27 temmuzda aşılama yapıldı 6 Ağustosta test yaptım negatifti progestanı bırakınca da 8 ağustosta regl oldum . Tüm süreçte Hep adet olacakmışım gibi ağrım vardı