Aşılama AŞILAMA SONRASI

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meltem2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
177
104
33
Merhaba kızlar...ben 19 ocak aşılama oldum... bugün 9.günüm.son 2-3 gündür gögüslerimde ağrı ,rahim içerisinde kasılmalarım ve yumurtalıklarımda aşırı derece ağrı var arkadaşlar..aşılama sonrasından bugüne kadar crinone jel kullanıyorum...bu ağrılar ve kasılmalar normal mi ?neden oluyor ??benim gibi bu şekilde yaşayan varmı????yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar...:110::110::110::110::110:

Son düzenleme:
merhaba canim ocak diycektin sanirim bende 17 si de asilama oldum 11. gunum kasik agrim asilamadan sonra 1-2 gun devam etti sonra durdu simdide boyle arada kramp gibi giriyo yalniz 3 gundur feci belim agriyo benimde insallah olumlu sonuc aliriz

Selam kızlar aşılama ları nız inş tutmuştur.canlar cuma günü dr gidiyom bende tüp bebek dr gitmiştim o adetli ijen gel yumurtlama tedavisi verebilirim demişti ams ben yaz tatilinde iken Aşılama yı denemek istiyorum dr ne der bilinmez tabii..kkızlar aşılama için ne kullandınız klomen mi iğne mi..

ah evet ocak dicektim düzelttim :) pazartesi günü test yapıcam ben...ben aşılama için femara diye yumurtlama ilacı kullandım sonrasın da çatlama için ovitrelle .aşılama sonrası da crinone jel kullandım ..hayırlısı olsun umarım bütün çabamız emeklerimiz boşa gitmez...en kısa zamanda kavuşalım inşallah bebişlerimize..:KK16::KK16::KK16::KK16:

Selam kızlar aşılama ları nız inş tutmuştur.canlar cuma günü dr gidiyom bende tüp bebek dr gitmiştim o adetli ijen gel yumurtlama tedavisi verebilirim demişti ams ben yaz tatilinde iken Aşılama yı denemek istiyorum dr ne der bilinmez tabii..kkızlar aşılama için ne kullandınız klomen mi iğne mi..
okulum canim merhaba nasilsin??
ben ilk asilamami klomenle yaptirmistim 4 kocaman yumurtayla olmadi.
bu sefer igneli asilama yapildi 2 yumurtam var bakalim sonuc icin bekliyorum bugun 12. gun.
bence yazi bekleme canim 1 asilama yaptir bence

ah evet ocak dicektim düzelttim :) pazartesi günü test yapıcam ben...ben aşılama için femara diye yumurtlama ilacı kullandım sonrasın da çatlama için ovitrelle .aşılama sonrası da crinone jel kullandım ..hayırlısı olsun umarım bütün çabamız emeklerimiz boşa gitmez...en kısa zamanda kavuşalım inşallah bebişlerimize..:KK16::KK16::KK16::KK16:
benide cumartesi gunu bekliyolar merkezden bi yanim heyecanli vr sabirsiz bir yanimda yine olmadigini duyunca yasiycagim hayal kirikligindan korkuyo :(
ya benim belim cok agriyo sende varmi agri sizi

Merhaba bende femara ve ovitrelle iğne kullandım ama bana jel vermedi doktorum pazartesi oldum aşılamamı inşallah Rabbim olumlu sonuç almayı nasip etsin hepimize

okulum canim merhaba nasilsin??
ben ilk asilamami klomenle yaptirmistim 4 kocaman yumurtayla olmadi.
bu sefer igneli asilama yapildi 2 yumurtam var bakalim sonuc icin bekliyorum bugun 12. gun.
bence yazi bekleme canim 1 asilama yaptir bence
Sen nasılsın canım şükür Allah a ..inşallah tutar bu kez canımsın. .yyarı yıl tatili yazacaktım şindi okul tatilde bu ay aşılama denemek istiyorum dr ne der bakalım. .ccuma günü gidecem bakalım. .sSağol canım..

Canım inşallah tutmuştur femara ile kaç yumurta oluştu klomen kullanmış mıydı n hiç. .Bendw klomenle bir yumurta oluştu olmadı doğal yolda n dememiş tik. .3 ay klomen kullandım hep bi tane büyüdü. .

benide cumartesi gunu bekliyolar merkezden bi yanim heyecanli vr sabirsiz bir yanimda yine olmadigini duyunca yasiycagim hayal kirikligindan korkuyo :KK43:
ya benim belim cok agriyo sende varmi agri sizi

olumsuzluk hiç düşünmedim cumartesi kontrol dıye gıttım pzrtesı hemen aşılama dedı doktorum..bende de çok heyecan oldu... 2 senedır ugrasıyorum fakat olumsuzluk hiç düşünmedim canım hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ..herşeyin hayırlısı olsun diyorum...benım 2 gun oncesıne kadar bel agrım vardı ama dun ve bugun yaşamadım sadece kasık agrısı yaşıyorum...inşallah olumlu sonuçlar alırız...

Sen nasılsın canım şükür Allah a ..inşallah tutar bu kez canımsın. .yyarı yıl tatili yazacaktım şindi okul tatilde bu ay aşılama denemek istiyorum dr ne der bakalım. .ccuma günü gidecem bakalım. .sSağol canım..
canim cok heyecanli ve mutluyum 1 saat kadar once test yaptim bir bucuk senedir cikmayan silik cizgi cikti ins dogrudur

kızlar herkese merhaba bende haftaya cuma aşılama olucam bu ikinci kez olucak 1. tutmuştu kalp atışlarını bile dinlemiştim ama saonra kürtaj olmak zorunda kaldım :( 3 ay ara verdikten sonra şimdi yine başlıyoruz :( çok korkuyorum ya :(

Back
X