Aşılama sonuç bekleyenler

Flowers001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.544
750
73
28
7 ocakta çip yöntemiyle asilama oldum normal asilamadan farkı sadece spermlerin cip yöntemiyle ayiklanması 17 ocak test günüm bugün asilamamin 6. Gunu sadece gogusumde dolgunluk hissi var bu surecte sizler kacinci gününüzdesiniz belirtileriniz varmi ben goguste dolgunluktan baska bisey hissetmiyorum

7 ocakta çip yöntemiyle asilama oldum normal asilamadan farkı sadece spermlerin cip yöntemiyle ayiklanması 17 ocak test günüm bugün asilamamin 6. Gunu sadece gogusumde dolgunluk hissi var bu surecte sizler kacinci gününüzdesiniz belirtileriniz varmi ben goguste dolgunluktan baska bisey hissetmiyorum
Canim bende 8 ocakta asilama oldum ama normal asilama benimkisi kasık ağrım var biraz özellikle ayakta 15 dakikadan fazla durayım bi ağrı giriyo hemen kasigima sana da oluyo mu

Canim bende 8 ocakta asilama oldum ama normal asilama benimkisi kasık ağrım var biraz özellikle ayakta 15 dakikadan fazla durayım bi ağrı giriyo hemen kasigima sana da oluyo mu
Benimde 5.günüm inanılmaz bi kasık ağrım var benimde bide arada rahmime doğru batma oluyor.Birde beyazımsı leke geliyor sizde yaşadınızmı bu durumu

Kızlar sonuçlarınızı yazmamışsınız ??? Benim de aşılama gününü sayarsak 6. Günüm. Aşılama olduğum günden beri kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Hele 4. Gün iğne gibi sancılar saplandı. Sonucum ne olur bilmiyorum 🤷‍♀️

Canim 14. Günde test yaptim silik çıktı bugün kan verdim 16. Günüm degerim 47 çıktı adetime de bir gün var doktor 2 günde bir kan vericek artışa bakicaz dedi

Canim 14. Günde test yaptim silik çıktı bugün kan verdim 16. Günüm degerim 47 çıktı adetime de bir gün var doktor 2 günde bir kan vericek artışa bakicaz dedi
Oyyyy maşallah 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 inşallah değeriniz artar. Sağlıkla sıhhatle bebişinizi kucağınıza alırsınız. Sizde de belirti olmuştu de mi ? Kasık ve bel ağrısı şikayetleriniz vardı aşılamadan itibaren

Oyyyy maşallah 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 inşallah değeriniz artar. Sağlıkla sıhhatle bebişinizi kucağınıza alırsınız. Sizde de belirti olmuştu de mi ? Kasık ve bel ağrısı şikayetleriniz vardı aşılamadan sonra
Evet canım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı şikayetim oldu Bir de aşılamadan sonra hafif bir lekelenme olmuştu Şu anda da belim ve Sırtım çok ağrıyor Belim çok ağrıyor Sanki adet olacakmışım gibi

Rabbim boş yere heveslendirmez İnşallah vardır inşallah Herkese nasip olur. Varsa şükür olur Yoksa nasip olur yapacak hiçbir şey yok

Evet canım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı şikayetim oldu Bir de aşılamadan sonra hafif bir lekelenme olmuştu Şu anda da belim ve Sırtım çok ağrıyor Belim çok ağrıyor Sanki adet olacakmışım gibi
Aşılamada 6. günüm benimde adet olacakmışım gibi kasıklarımda da belimde de ağrı var. 2 ocakta adet oldum normalde adetlerim düzensiz piko var. 45 günden önce adet olmam. Aşılama günü de dahil olmak üzere bu ağrılarım var özellikle 4. günü iğne gibi ağrılar saplandı çok şiddetlendi. Sizce ümitlenmelimiyim ? Bu ağrıların sebebi ne olabilir? klomen ve owitrella kullandım onların etkisi olabilir mi ?

Rabbim boş yere heveslendirmez İnşallah vardır inşallah Herkese nasip olur. Varsa şükür olur Yoksa nasip olur yapacak hiçbir şey yok
Ayne öyle o kadar haklısınız ki. İnsanoğlu pek aceleci. Hayrı da şerride bilmiyoruz. Evlilikte 6. yılımı doldurdum . İçim cız ediyor bir bebek gördüğümde. Kadınların fıtratında var olan bi duygu annelik. Allah hiçkimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın. İsteyen dileyen herkesin kucağını doldursun. hep erteledim tedavi olmadım. İlk aşılamamı yaptırdım. 2 yumurtam gelişti. Ümitliyim bende. Allah boşa çıkarmaz inşallah

Merhaba mesajınıza denk geldim bugün saat 11 30 gibi ilk asilamam oldu olduğundan beri belimde ağrı var adet ağrısı gibi ve kasığımda ağrı var uzanıyorum lavaboya hemn cikmayayim dedim bekledm oyuzden bikac saat.yerimden kalkınca bıçak gibi ağrı saplandi kasığımda bide lekem vardı kahvemsi lavaboa gördüm ben işlem esnasında olmuştur herlde die dusundm sonra sizin mesajiniza denk geldim hamilesiniz sanırsam aşılamanın ilk gününden berimi bel ağrınız vardı sürecinizi rica etsem belirtilerinz nelerdi soylermisiniz yani şuan bahsettiklerinizin hepsi var bnde ama aşılama yapalı dört buçuk saat faln oldu hemn tutmuş olabilir mi

Back
X