Aşılama Aşılama sonucu belirtiler ve süreçte yasanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BIGEMArd

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
121
81
13
33
Merhaba 28 kasımda asılama yaptırdım. Karnımda sıskınlık var, uyku halindeyim sureklı. Arada bır kasık batması oluyor. Bunlar belirti olabılır mı acaba. Birde gogus uclarım agrıyor

pekı aşılama ile bebek sahıbı olan varmı artık kafamdan cıkaramıyorum yenı asılama yaptıranlar varsa eger surecı paylasabılırız en azından destek oluruz bırbırımıze
:KK50:

pekı aşılama ile bebek sahıbı olan varmı artık kafamdan cıkaramıyorum yenı asılama yaptıranlar varsa eger surecı paylasabılırız en azından destek oluruz bırbırımıze
:KK50:
Merhaba canım aşılamamın 13.günü ve bugün ikinci çizgiyi gördüm akşam kan vereceğim ve keain sonuç belli olacak

ayyyy maşallah darısı basımıza :anneadayı::nazar: sende belırtı var mıydı canım hıssettın mı hamıle oldugunu

ayyyy maşallah darısı basımıza :anneadayı::nazar: sende belırtı var mıydı canım hıssettın mı hamıle oldugunu
His olarak hiç hissim yok hatta her an regl olacakmışım gibi ağrım var dün akşamdan beri ama bu ay değişik olarak afedersin sümüksü bir akıntım vardı ve mide yanması ara ara

His olarak hiç hissim yok hatta her an regl olacakmışım gibi ağrım var dün akşamdan beri ama bu ay değişik olarak afedersin sümüksü bir akıntım vardı ve mide yanması ara ara
benım henuz 1 hafta oldugundan belkı belırtı olmuyordur. ama karnımda şişkınlık var bıde gogus ucumda agrı oluyor dokununca falan ara sırada kasıgımda batmalar oluyor :110:

Back
X