Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaAşılama sonucu belirtiler ve süreçte yasanlar
pekı aşılama ile bebek sahıbı olan varmı artık kafamdan cıkaramıyorum yenı asılama yaptıranlar varsa eger surecı paylasabılırız en azından destek oluruz bırbırımıze
pekı aşılama ile bebek sahıbı olan varmı artık kafamdan cıkaramıyorum yenı asılama yaptıranlar varsa eger surecı paylasabılırız en azından destek oluruz bırbırımıze
His olarak hiç hissim yok hatta her an regl olacakmışım gibi ağrım var dün akşamdan beri ama bu ay değişik olarak afedersin sümüksü bir akıntım vardı ve mide yanması ara ara
His olarak hiç hissim yok hatta her an regl olacakmışım gibi ağrım var dün akşamdan beri ama bu ay değişik olarak afedersin sümüksü bir akıntım vardı ve mide yanması ara ara
benım henuz 1 hafta oldugundan belkı belırtı olmuyordur. ama karnımda şişkınlık var bıde gogus ucumda agrı oluyor dokununca falan ara sırada kasıgımda batmalar oluyor