Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor 15.gün der geneldeMerhaba aşılamanın 9 günündeyim kan tahlili sizce ne zaman vermeliyim
Bana 14 gün dedi bugün de hemşire regl olmadığında yap dedi anlamadım 14 gün regl tarhime denk geldiği için doktor öyle söylemiş olabilir mi ?Doktor 15.gün der genelde
YaaaOlabilir canım bence bekle erkenden yapmana gerek yok. Ben aşılama yaptırdım tuttu sonra 16.gün kanama oldu düştü
Şuan kaçıncı gününBen 12.ci gün kan tahlili vermiştim canım
Amin emeklerin boşa çıkmasın canım erken yaptırma sen yaptırmıştım kanda çıkmıştı sonra düşünce çok üzüldümYaaaAllah hepimizin emeğinin karşılığını versin
Haklısın doğru söylüyorsun haftaya pazartesi beklicem insllah rabbim hayırlısından verir isteyen herkeseAmin emeklerin boşa çıkmasın canım erken yaptırma sen yaptırmıştım kanda çıkmıştı sonra düşünce çok üzüldüm
Canım üzerinden 2 aya yakın geçti maalesef negatifŞuan kaçıncı günün![]()
YaCanım üzerinden 2 aya yakın geçti maalesef negatif![]()
Niye öyle olmuş acaba?Olabilir canım bence bekle erkenden yapmana gerek yok. Ben aşılama yaptırdım tuttu sonra 16.gün kanama oldu düştü
Ben yumurtlamanin 10. Günü regl oluyorum. Bu hafta aşılama sürecim başlıyor. Bakalım nasıl olacakMerhaba aşılamanın 9 günündeyim kan tahlili sizce ne zaman vermeliyim