Aşılama süreci

ays1806

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
11
0
1
27
Arkadaşlar biz 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz olmuyor bir düşük yaşadım sadece doktora ben aşılama yaptırmak istiyorum dersem yaparlar mı yoksa onların mı söylemesi gerekiyor bide bu süreç için adetliyken mi doktora gitmem gerek nasıl bir yol izlemeliyim bana bilgi verir misiniz?

Selam doktora tabikide gitmelisin AYnı bu şekilde anlat durumunu o zaten sana yol gösterecektir başlangıç ta adetli gitme ki önce bi muayene etsin sonrasında zaten sana diçek adetin 2/3.günü hormon testi ver ondan sonra yumurtaları Büyütecek ilaç ve iğne ile sonra çatlatma iğnesi ile tedaviye devam eder

Arkadaşlar biz 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz olmuyor bir düşük yaşadım sadece doktora ben aşılama yaptırmak istiyorum dersem yaparlar mı yoksa onların mı söylemesi gerekiyor bide bu süreç için adetliyken mi doktora gitmem gerek nasıl bir yol izlemeliyim bana bilgi verir misiniz?
Evet yaparlar zaten yaşa göre altı ay ya da bir yıl bekletiyorlar tedavisiz.Ama daha önce hiç uygulanmadıysa önce farklı tedavi önerebilir. Tedaviye ya da aşılamaya başlamak üzere gidecekseniz adetin iki ya da üçüncü günü gitmeniz gerekiyor.

Back
X