- 19 Ekim 2024
- 80
- 16
- 8
- Konu Sahibi asdfgh12340987
Kızlar merhaba. 4 Eylülde ikinci aşılamamı yaptırdım. 2 Eylül de ovitrelle ignesi yaptım. 8.gunum bugün aşırı bas dönmem ve kaşık ağrım var. Acaba gebelik belirtisi olur mu şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erzurum da yaşıyorum bütün eczanelere sordum. Bi eczane verdi. Normalde ellerinde varb hepsinin ama satmıyorlarmis raporlu olanlara. Bulunduğunuz ildeki bütün eczanelere sorun. Özel hastane etrafındakilere kesin oluyorMerhaba konudan alakasız ama iğneyi nerede buldunuz acaba ben bulamamıştım
Çok teşekkür ederim sağolun öyle yapayım inşallahErzurum da yaşıyorum bütün eczanelere sordum. Bi eczane verdi. Normalde ellerinde varb hepsinin ama satmıyorlarmis raporlu olanlara. Bulunduğunuz ildeki bütün eczanelere sorun. Özel hastane etrafındakilere kesin oluyor
Merhabalar test yaptınız mı acaba sonucunuz belli oldu mu inşallah hamilesinizdirKızlar merhaba. 4 Eylülde ikinci aşılamamı yaptırdım. 2 Eylül de ovitrelle ignesi yaptım. 8.gunum bugün aşırı bas dönmem ve kaşık ağrım var. Acaba gebelik belirtisi olur mu şimdiden
Malesef olmadı yineMerhabalar test yaptınız mı acaba sonucunuz belli oldu mu inşallah hamilesinizdir![]()
Sağlık olsun inşallah yeni ay yeni umut diyelimMalesef olmadı yine![]()
Teşekkür ediyorum. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Özele gerek yok ayni işlem tedaviler uygulanıyor. Eğer ilk denemelerse rapor çıkarılıp ilaçlar çok uyguna alınıyor devletteGeçmiş olsun Rabbim inşallah en doğru zamanda nasip etsin en kısa zamanda. Bende aşılama düşünüyorum da özelde mi yaptirdiniz
İnşallah hayırlısı kolaylıkla olsun herkes olsunSağlık olsun inşallah yeni ay yeni umut diyelim![]()
Bizim sigortamiz yok devlette yapamayız . Anca özeldeTeşekkür ediyorum. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Özele gerek yok ayni işlem tedaviler uygulanıyor. Eğer ilk denemelerse rapor çıkarılıp ilaçlar çok uyguna alınıyor devlette
170 sgk ile görüşün genel sağlık sigortası yapılır belki. Özelde biraz pahalli ilaçlar falan. Ama maddi sıkıntınız yoksa deneyin inşallah olurBizim sigortamiz yok devlette yapamayız . Anca özelde