- 29 Ağustos 2022
- 20
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hayirlihaberler
-
Ya bakıyorum hemenCanım Ağustos ayında aşılama yapanlar adlı topikte bir çok kişi var :) oraya yaz istersen
BulamadımCanım Ağustos ayında aşılama yapanlar adlı topikte bir çok kişi var :) oraya yaz istersen
Bende altı gündür olmusum . Bende şu an kanama varHanımlar merhaba bugun aşılamda yaştırdığım dahil 5. Günüm ve ben aşılama ile hamile kalanları merak ediyorum arkadaşlar belirtileriniz nelerdi ilk 10 gün nasıl olsunuz ne tür belirtileriniz oldu. Hadi biraz dertleşelim
Nedenn? Hastamı oldunuzBende altı gündür olmusum . Bende şu an kanama var
Hayirla sonuclansin insalah benimde bugün 10.gun dün 9.gun acile gittik böcek sokması sebebi ile bacağım şişti ilaç vermeden evvel beta hcg yaptılar 3.05 cikti çok umutsuzluğa dustumHanımlar merhaba bugun aşılamda yaştırdığım dahil 5. Günüm ve ben aşılama ile hamile kalanları merak ediyorum arkadaşlar belirtileriniz nelerdi ilk 10 gün nasıl olsunuz ne tür belirtileriniz oldu. Hadi biraz dertleşelim
Ben 7. Günğ baktırdığımda 0.100 çıkmıştıBenim asilamada 9.günüm dün akşam böcek ısırması için acile gittik ilaç vermeden evvel beta hcg yaptılar 3.05 cikti moralim bozuldu cok 9. Gunu hcg baktiran varmi
Sizinde tutmadı o zaman degilmi allah çabalarımızı boşa çıkarmasın insallahBen 7. Günğ baktırdığımda 0.100 çıkmıştı
12. Günü tekrar yaptırcam bilmiyorumSizinde tutmadı o zaman degilmi allah çabalarımızı boşa çıkarmasın insallah
Nedenn? Hastamı oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?