Aşılama sürecim

Hayirlihaberler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
20
2
1
26
Hanımlar merhaba bugun aşılamda yaştırdığım dahil 5. Günüm ve ben aşılama ile hamile kalanları merak ediyorum arkadaşlar belirtileriniz nelerdi ilk 10 gün nasıl olsunuz ne tür belirtileriniz oldu. Hadi biraz dertleşelim🙏🏻😔

Canım Ağustos ayında aşılama yapanlar adlı topikte bir çok kişi var :) oraya yaz istersen

Benim asilamada 9.günüm dün akşam böcek ısırması için acile gittik ilaç vermeden evvel beta hcg yaptılar 3.05 cikti moralim bozuldu cok 9. Gunu hcg baktiran varmi

Hanımlar merhaba bugun aşılamda yaştırdığım dahil 5. Günüm ve ben aşılama ile hamile kalanları merak ediyorum arkadaşlar belirtileriniz nelerdi ilk 10 gün nasıl olsunuz ne tür belirtileriniz oldu. Hadi biraz dertleşelim🙏🏻😔
Hayirla sonuclansin insalah benimde bugün 10.gun dün 9.gun acile gittik böcek sokması sebebi ile bacağım şişti ilaç vermeden evvel beta hcg yaptılar 3.05 cikti çok umutsuzluğa dustum

Kızlar hayırlı haberleriniz gelir inşallah ama çok erken yapmışsınız benimde 11. Bekliyorum bakalım bişey yapmadım hep okuyorum 14 gün beklemek şart gibi

Back
X